Kundeservice

Vilkår for bruk av nettstedet

Vilkår for bruk av nettstedet

Hva finner du på vitusapotek.no?

  • Her får du kjøpt alle de produktene og reseptfrie medisinene som du finner i apoteket, med unntak av medisiner på resept
  • Her finner du informasjon om helse og riktig bruk av medisiner. Våre faglige artikler som gir generell informasjon om ulike temaer innen helse og andre apotekrelaterte temaer

  • Ledige stillinger og informasjon om hvordan det er å være medarbeider i Vitusapotek
     
  • Åpningstider, kontaktinformasjon og beliggenhet til alle Vitusapotek
     
  • Informasjon om Vitusapotek og om hva det vil si å være Vitusapotek medlem

Vilkår for bruk av vitusapotek.no

Helseinformasjon på vitusapotek.no

Faglige artikler på vitusapotek.no skrives og oppdateres av en gruppe farmasøyter. Vi kan imidlertid ikke garantere at informasjonen til enhver tid er oppdatert og utfyllende. 

Informasjonen du finner på vitusapotek.no må ikke erstatte legekontakt eller behandling hos lege. Informasjonen du finner på våre sider er generell. Vi tilbyr ikke en fullstendig beskrivelse av ulike tilstander, symptomer, medisiner og behandling. Det kan være forhold som gjør din situasjon avvikende fra informasjonen du finner her. Vi understreker at det er hos legen du får stilt diagnose og riktig valg av behandling.

Innholdet på vitusapotek.no er omfattet av åndsverksloven.

Nettbutikk på vitusapotek.no

Ved kjøp av reseptfrie medisiner må du lese produsentens bruksanvisning og pakningsvedlegg nøye før bruk. Kontakt apotek eller lege dersom du skulle ha spørsmål om riktig bruk eller dersom du opplever uventede eller alvorlige bivirkninger. Du kan også melde fra om bivirkninger selv på Legemiddelverkets nettsted.

Alle produkter vi har i vårt sortiment, dvs. både i apotek og i vår nettbutikk, er gjennomgått av vår uavhengige fagavdeling. Vi kan ikke garantere at informasjonen du finner om våre produkter i nettbutikken til enhver tid er oppdatert og utfyllende.

Lenking

Vitusapotek tar ikke ansvar for innholdet på andre sider det lenkes til fra vitusapotek.no.

Behov for akutt helsehjelp?

Dersom du eller pårørende har behov for akutt helsehjelp, ta kontakt med fastlege eller legevakt. Ring 113 ved fare for liv og helse. 

Personvern og personopplysninger

Ved å benytte våre tjenester aksepterer du behandling av dine personopplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring på vitusapotek.no. Vi behandler kun personopplysninger som oppgis til oss og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Besøk på dette nettstedet registreres som anonym informasjon. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger. Til denne målingen brukes informasjonskapsler og script. Les mer om bruk av informasjonskapsler på vitusapotek.no her