Vitusapotek
Kundeservice

Vilkår for bruk av nettstedet

Vilkår for bruk av nettstedet

Sist oppdatert: 02.09.2022

Hva finner du på vitusapotek.no?

  • Her får du kjøpt alle de produktene og medisinene du finner i apotek. Reseptpliktige legemidler kan kun kjøpes med gyldig e-resept fra lege. Varene kan også bestilles for utlevering i apotek, du vil da betale i apoteket.
  • Informasjon om helse, sykdommer og bruk av medisiner. Våre faglige artikler gir generell informasjon om helserelaterte temaer, og skal aldri erstatte kontakt med lege eller annet helsepersonell.

  • Ledige stillinger og informasjon om hvordan det er å være medarbeider i Vitusapotek
     
  • Åpningstider, kontaktinformasjon og beliggenhet til alle Vitusapotek
     
  • Informasjon om Vitusapotek og om hva det vil si å være VI+ kundeklubbmedlem

Vilkår for bruk av vitusapotek.no

Helseinformasjon på vitusapotek.no

Faglige artikler på vitusapotek.no skrives og/eller godkjennes av farmasøyter. Vi kan ikke garantere at informasjonen til enhver tid er oppdatert og utfyllende. Redaktørene, bidragsytere eller Vitusapotek kan ikke stilles til ansvar for direkte eller indirekte skader eller plager som følger av bruk eller misbruk av informasjon på vitusapotek.no. Sykdommer, behandlinger eller legemidler vil aldri være fullstendig beskrevet. 

Ta kontakt med helsepersonell i et av våre Vitusapotek for å få personlig veiledning

Informasjonen du finner på vitusapotek.no må ikke erstatte legekontakt, behandling hos lege eller kontakt med annet godkjent helsepersonell. Informasjonen du finner på våre sider er generell. Vi tilbyr ikke en fullstendig beskrivelse av ulike tilstander, symptomer, medisiner og behandling. Innholdet skal ikke brukes til å stille diagnoser eller finne behandling. Innholdet har heller ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. Vi tilbyr ikke helsehjelp på vitusapotek.no etter Helsepersonellovens definisjon. 

Det kan være forhold som gjør din situasjon avvikende fra informasjonen du finner her. Vi understreker at det er hos legen du får stilt diagnose og riktig valg av behandling. Følg alltid den behandlingen legen har gitt deg. Bruk av reseptbelagte legemidler skal alltid følge legens anvisning. Før bruk av reseptfrie legemidler skal alltid bruksanvisningen leses, og innholdet følges, dersom ikke annet er avtalt med behandlende lege. Ved bivirkninger eller mistanke om bivirkninger skal alltid lege kontaktes. 

Innholdet på vitusapotek.no er omfattet av åndsverksloven.

Nettbutikk på vitusapotek.no

Ved kjøp av reseptfrie medisiner må du lese produsentens bruksanvisning og pakningsvedlegg nøye før bruk. Kontakt apotek eller lege dersom du skulle ha spørsmål om riktig bruk eller dersom du opplever uventede eller alvorlige bivirkninger. Du kan også melde fra om bivirkninger selv på Legemiddelverkets nettsted.

Alle produkter vi har i vårt sortiment, dvs. både i apotek og i vår nettbutikk, er gjennomgått av vår uavhengige fagavdeling. Vi kan ikke garantere at informasjonen du finner om våre produkter i nettbutikken til enhver tid er oppdatert og utfyllende.

Lenking til og fra vitusapotek.no

Vitusapotek tar ikke ansvar for innholdet på andre sider det lenkes til fra vitusapotek.no, eller på andre sider som linker inn til vitusapotek.no.

Behov for akutt helsehjelp?

Dersom du eller pårørende har behov for akutt helsehjelp, ta kontakt med fastlege eller legevakt. Ring 113 ved fare for liv og helse. 

Personvern og personopplysninger

Ved å benytte våre tjenester aksepterer du behandling av dine personopplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring på vitusapotek.no. Vi behandler kun personopplysninger som oppgis til oss og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Besøk på dette nettstedet registreres som anonym informasjon. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger. Til denne målingen brukes informasjonskapsler og script. Les mer om bruk av informasjonskapsler på vitusapotek.no her