Vitusapotek
Sol

Slik får du solbeskyttelse som passer akkurat din hudtype

Ønsker du en fuktighetskrem som er spesielt utviklet for akkurat slik huden din er satt sammen, samtidig som du vil ta vare på huden og beskytte den mot solen? Visste du at du ikke trenger å bytte dagkrem for å få til dette?

Slik får du solbeskyttelse som passer akkurat din hudtype
Profile Picture
Publisert: 17.02.2021
Sist oppdatert: 07.12.2022

Solar Defense Booster SPF50

Solkremen Solar Defense Booster SPF50 fra Dermalogica er en solfaktor-booster som kan blandes inn i fuktighetskremen! Bland den 50/50 med en fuktighetskrem fra Dermalogica og du vil få solfaktor 44 – mer enn nok beskyttelse for å forebygge både aldring, pigmentering og sensitivitet i huden.

På denne måten kan du bruke favorittkremen din som både dagkrem og nattkrem – alene om kvelden, og iblandet Solar Defense Booster SPF50 om morgenen!

Slik velger du riktig fuktighetskrem til din hudtype

Tørr hudIntensive Moisture Balance

Normal hudSkin Smoothing Cream

Fet hudActive Moist

Solar Defense Booster SPF50 har en lett og relativt tyntflytende formel, noe som gjør at den blandes lett inn med en annen krem, og føles behagelig på alle hudtyper. I tillegg inneholder den antioksidanter som bidrar til å minimere skader fra miljøet rundt oss, som et fantastisk supplement til solfaktoren!

Solfaktor er viktig hele året

Husk at solfaktor er viktig hele året! Selv om vi ikke blir solbrente om vinteren treffer andre typer UV-stråler huden din, og det er disse strålene som forårsaker aldring i huden.

Solen er oppe ca. fem minutter lenger om dagen for hver dag som går nå om vinteren og vi går mot lysere tider! Da er det ekstra viktig å huske på solbeskyttelsen.


Kilde: Skintific

Sist oppdatert: mai 2022

Les mer: