Hudpleie

Meraki Men - enkel hudpleie til mannen

Meraki Men tilbyr en enkel serie med økologisk hudpleie til mannen, bestående av 2-i-1 produkter til hår og kropp. Etterlater huden ren og myk, med herlig duft av rosmarin.

Meraki Men - enkel hudpleie til mannen

Hva er Meraki Men?

Meraki Men er en økologisk hudpleieserie fra Meraki tilpasset mannen. Serien er basert på enkle og praktiske 2-i-1 produkter som skal gjøre det lettere for mannen å ta vare på hud og hår. Produktene inneholder naturlige og økologiske ingredienser som skal gjøre mannens hud, hår og kropp rent, sunt og friskt. 

Enkel 2-i-1 hudpleie

2-i-1 produktene fra Meraki Men er enkle i bruk, samtidig som de gjør jobben med å rengjøre og få mannen til å føle seg sunn og frisk. Produktene er effektive i bruk, de absorberer lett inn i huden og har en herlig lukt av rosmarin.

Produktene i Meraki Men-serien er designet og utviklet med tanke på mannens skjønnhetsrutiner og behov, for å få hans hud og hår til å fremstå enda sunnere og friskere.


Meraki Men Hair and Body Wash: Kropps- og hårvask som etterlater håret og kroppen myk og ren.


Meraki Men Face and Body Lotion: Ansikt- og kroppslotion som fukter og mykgjør huden.


Meraki Men Hand Wash: Håndsåpe spesielt tilpasset mannen, med en frisk duft av kaktusblomst. Mild håndsåpe til alle hudtyper som tilfører hendene fuktighet samtidig som den rengjør effektivt. 


Meraki Men Shawing Oil: Barberingsolje fra Merkai Men som tar vare på den sensitive ansiktshuden etter barbering. Oljen beroliger huden og gir den næring, slik at du unngår tørr og irritert hud etter barbering. Oljen kan brukes som alternativ til barberskum, eller påføres etter barbering.

           


Kilde: Meraki

Sist oppdatert: mars 2019

Les mer: