Hudpleie

Meraki Pure - ærlig hudpleie

Meraki Pure er hudpleie med fokus på økologi, sunnhet og miljø – rett og slett ærlig hudpleie! Meraki Pure består av en komplett kroppsserie som kan brukes av hele familien.

Meraki Pure - ærlig hudpleie

Hva er Meraki Pure

Meraki Pure er en serie med hudpleieprodukter fra Meraki, med økt fokus på økologiske og sunne produkter, bra for både deg og miljøet. Meraki Pure kan trygt brukes av hele familien, også de minste barna. Serien er astma- og allergivennlig, svanemerket og eco-sertifisert. Med Meraki Pure vil vi gjøre det lettere for deg å velge trygge kroppspleieprodukter til hele familen.

Hvem kan bruke Meraki Pure?

Alle kan bruke Meraki Pure! Serien er spesielt godt egnet til:

  • Deg, med sensitiv hud.
  • Deg, som er opptatt av økologisk hud- og kroppspleie.
  • Deg, som vil minimere risikoen for allergi.
  • Deg, som vil unngå fargestoffer og parfyme.
  • Deg, som bryr deg om både velværet og miljøet.

Kroppspleie fra Meraki Pure

Meraki Pure tilbyr kroppspleie til hele familien. Hos Vitusapotek finner du et bredt utvalg av Meraki Pure:

Meraki Pure Body Wash – Parfymefri såpe til kroppen med ekstra fuktighetsgivende ingredienser, slik som økologisk aloe vera, agurk- og olivenbladekstrakt. Pleier og fukter huden.

Pump en passende mengde med såpe ut, og skum kroppen inn. Skyll grundig med vann. Kan brukes daglig.


Meraki Pure Body Lotion – mild og parfymefri fuktighetslotion med økologisk aloe vera, kokosolje, mandelolje og sheasmør. Pleier, fukter og gjør huden myk og smidig.

Fordel og masser den inn i huden etter behov. Kan brukes daglig.


Meraki Pure Multiolje – mild og næringsrik olje uten parfyme. Inneholder økologisk kokosolje, solsikkeolje, olivenolje og aprikosolje. Pleier, fukter og gjør huden myk og smidig.

Meraki Pure Multioljen har en rekke bruksområder, og kan brukes til det meste. Anvend oljen som en kroppsolje, massasjeolje, sminkefjerner, på tørre hudområder, til håret eller ved barbering.


Meraki Pure Håndsåpe – Parfymefri håndsåpe med økologisk aloe vera, agurk- og havreekstrakt. Pleier, fukter og mykgjør huden på hendene.

Pump en passe mengde såpe ut og skum hendende inn. Skyll grundig med vann.


Meraki Pure Handcream – Mild og pleiende håndkrem fra Meraki som gir hendene dine ekstra med fuktighet. Organisk og svanemerket håndkrem med mild og nøytral duft. Til alle hudtyper.

Bruk håndlotion etter håndvask, eller når hendene trenger ekstra pleie.


Meraki Pure Håndlotion – mild håndlotion uten parfyme til hverdagsbruk. Inneholder aloe vera, kokosloje, solsikkeolje og kakaosmør. Pleier, fukter og gjør hendene myke og gode, uten å gjøre de fete.

Bruk håndlotion etter håndvask, eller når hendene trenger ekstra pleie.

      

Kilde: Meraki

Sist oppdatert: mars 2019

Les mer: