Vitusapotek
Ansiktspleie

Ecooking - økologisk hudpleie

Ecooking er en økologisk hudpleieserie hos Vitusapotek. Produktene er utviklet for å løse ulike hudproblemer, med fokus på et høyt innhold av aktive ingredienser, men som likevel er naturlige. Flere av produktene er også veganske.

Ecooking - økologisk hudpleie

Sist oppdatert: 18.10.2022

Hva er Ecooking?

Ecooking er en økologisk hudpleieserie utviklet og produsert i Danmark, utviklet for å løse ulike hudproblemer og utfordringer. Serien har derfor ingen rød tråd i valget av ingredienser, da hovedfokuset hele veien har vært å skape produkter med et høyt innhold av aktive ingredienser, samtid som effekten av produktene er det viktigste ved produktutviklingen. De fleste produktene er også veganske.

Produktene fra Ecooking skal være så naturlige som mulig. Ecooking inneholder 100 % rene, naturlige oljer, og kun de aller beste råvarene anvendes i produktene. I tillegg til at Ecooking er en økologisk hudpleieserie, er mange av produktene også veganske og allergisertifiserte.

Få gode hudpleierutiner med Ecooking

  1. Start din hudpleierutine med rens og/eller ansiktsskrubb

Ansiktsskrubb: Den veganske og økologiske ansiktsskrubben fra Ecooking renser og fjerner døde hudceller, samtidig som den gir en beskyttende overflate uten å tette igjen hudens porer. Skrubben inneholder små, fine skrubbekorn av mandelkjerner som ikke irriterer huden og som i tillegg er miljøvennlige.

Rens: Ecooking har to ulike ansiktsrenser som begge er veganske og økologiske.

Ecooking Cleansing Gel er egnet til en normal og/eller fet hud. Rensen rengjør skånsomt, men i dybden, og tilfører samtidig fuktighet til huden.

  1. Bruk en Clay Mask som et tillegg til din daglige hudpleierutine.

En Clay Mask renser huden i dybden og gir huden et fornyet løft! Vi anbefaler at du før bruk renser huden med en rens fra Ecooking og avslutter med ditt favorittserum og ansiktskrem.

  1. Bruk en Face Mist etter rens av huden.

Etter rensen anbefales en ansiktsmist som renser, fukter og frisker opp huden. Ecooking sin fyldige og fuktgivende Face Mist forbereder huden for lettere å kunne absorbere aktive ingredienser fra neste trinn i hudpleierutinen – påføring av serum – Ecooking sine grunnpilarer innen hudpleie.

Vi anbefaler at du alltid renser huden godt før bruk av en face mist – bruk gjerne Ecooking Rensegel.

Bruk: Spray misten opp i luften og la den dale ned i ansiktet, eller spray på fuktig bomullspadd og påfør over ansiktet. På grunn av et høyt innhold av vitamin E kan produktet skumme ved påføring.

  1. Bruk alltid øyekrem.

Ecooking Eye Cream brukes sammen med ditt favorittserum for å tilføre fuktighet og stramme opp huden rundt øyeområdet. Den sarte huden rundt øyeområdet blir tynnere med alderen, i tillegg til at tretthet, solskader og aldringsprosesser alle kan bidra til å svekke hudens naturlige elastisitet. Ecooking Eye Cream fremskynder den naturlige kollagenproduksjonen i huden rundt øynene, samtidig som den styrker og beskytter den sarte huden.

  1. Bruk alltid serum!

Bruk av serum som en del av den daglige hudpleierutinen er en av Ecooking sine grunnpilarer i deres hudpleie.

Ecooking sine serum er alle fukthetsgivende, samtidig som de er egnet og tilpasset for ulike formål og hudtyper. I dette steget av din hudpleierutine skreddersyr du virkelig din hudpleie etter hvilken hudtilstand eller hudtype du har.

Serum er grunnpilarene i serien og bør velges med nøyaktighet og omsorg. Serumene er hudpleieseriens problemløsere, og det er derfor viktig å velge riktig serum basert på din hudtype og ditt behov for å oppnå best mulig resultat.

Serum fra Ecooking er lette i konsistensen og trenger dypt ned i huden der de aktive ingrediensene har sin beste effekt. Serumene inneholder blant annet ingredienser som peptider, E-vitamin, hyaluronsyre og retinol.

Ecooking Super Serum er spesielt velegnet for deg som er 35+, da det inneholder både hyaluron og hexapeptide-8, også kalt «naturlig» Botox. Serumet har derfor en ekstra høy antialdrende effekt, noe som gir huden rikelig med glød, samtidig som det minimerer både fine og dype linjer. Til deg som ønsker å forebygge tegn på aldring, fukte og gi huden glød!

Det effektive Super Serum tilfører umiddelbar fuktighet til huden og gir en oppstrammende effekt. Peptidene bidrar til å glatte ut huden. Produktet etterlater huden med en fin glød, og passer til alle hudtyper.

Ecooking Vitamin C serum er for deg som ønsker et serum som fukter, reduserer linjer og bekjemper pigmentforandringer. Serumet gir huden et glødende resultat, jevner ut hudtonen og reduserer rødhet.

Serumet kan også brukes som et «punkt»-produkt og påføres direkte på de spesifikke hudproblemene. Vitamin C Serum er helt parfymefritt.

Ecooking Vitamin E serum øker hudens naturlige fuktighetsnivå og har en helende effekt på sår og skrammer takket være antioksiderende egenskaper fra vitamin E. Vitamin E serum optimaliserer fuktigheten i huden og har et høyt innhold av hudens egne fuktighetsbarrierer. Hudens naturlige innehold av hyaluronsyre reduseres med alderen, noe som blant annet resulterer i dypere linjer. Derfor kan også Vitamin E Serum, med sitt høye innhold av nettopp hyaloronsyre, bidra til å forebygge aldringstegn.

Tips! Vitamin E serum er i tillegg godt egent til å gi fuktighet til tatoveringer, til bruk på meget tørre hudområder og på hudområder som har blitt utsatt for mye sol.

Ecooking Firming Serum Kapsler inneholder et hexapeptid som synlig reduserer dype linjer i huden. Serumet er i tillegg lysreflekterende og egner seg derfor god som en primer under sminke.

Disse serumkapslene er spesielt velegnet til deg som er 35+ og som ønsker en anti-aldringseffekt.

Kan også brukes av de yngre som ønsker å forebygge aldringstegn samtidig med en primereffekt under sminke.

Tips! Fimring Serum kan brukes av alle, og vi anbefaler den også som en behandling hver morgen og kveld i en periode på minimum to måneder.

  1. Bruk en næringsrik og fuktgivende krem til slutt i din hudpleierutine.

Ecooking sine ansiktskremer er fuktighetsgivende, samtidig som de sørger for å bevare alle ingrediensene som tidligere har blitt applisert i din hudpleierutine. Ecooking har fire ulike ansiktskremer i sitt sortiment, bestående av dagkrem, nattkrem, 24 timers krem som kan brukes både som dag- og nattkrem, samt Anti Redness Cream.

Kremene påføres med et jevnt lag i hele ansiktet og på halsen. Vi anbefaler at du følger trinnene over for en optimal hudpleierutine, og avslutter med ansiktskrem til slutt.

Ecooking sin økologiske og veganske Dagkrem inneholder hyadisine, som tilfører umiddelbar og langvarig fuktighet til ansiktshuden.

Dagkremen er godt egnet ved ønske om synlig utglatting av huden. Den inneholder også trylagen, som er en kombinasjon av aktive peptider og proteiner som stimulerer kollagenproduksjonen for å bevare en ungdommelig hud.

Dagkremen fås både med og uten parfyme.

Ecooking sin økologisk og veganske nattkrem arbeider effektivt mens du sover, takket være kraftfulle og aktive ingredienser som hexapeptide, trylagen og naturlige aminosyrer.

Nattkremen er godt egnet til de som ønsker å glatte ut huden og forebygge fine linjer.

Nattkremen fås både med og uten parfyme.

Anti Redness Cream er en god krem for stresset, rød og uren hud. Kremen gjør huden matt, beroliget og nedstresset, samtidig som den har en dypvirkende og betennelsesdempende effekt på huden.

Ecooking 24-timerskrem er spesielt fremstilt for en ung og sensitiv hud. Som navnet tilsier, kan denne fuktighetskremen bevare fuktighet i huden i opptil 24 timer, takket være fuktighetsgivende ingredienser som blant annet trylagen.

Kilde: Ecooking

Les mer: