Vitusapotek
Ansiktspleie

Dr. Greve pharma Vitamin C – hudpleie for sunn og glødende hud

Dr. Greve pharma kommer nå med en helt ny hudpleieserie med vitamin C som gir ansiktshuden din en intens fuktighetsboost. Produktene inneholder aktive ingredienser som stimulerer cellefornyelsen – noe som gir deg en jevnere hudtone og rikelig med glød.

Dr. Greve pharma Vitamin C – hudpleie for sunn og glødende hud

Sist oppdatert: 07.12.2022

Dr. Greve pharma Vitamin C ansiktsserie

Nå kommer Dr. Greve pharma med en ny ansiktsserie med vitamin C. Den nye serien inneholder hudpleieprodukter som gir fukt og glød til alle hudtyper og aldre.

 

Den nye hudpleieserien er en utvidelse av varemerket som i dag består av hudpleieprodukter tilpasset ulike hudtyper og -tilstander. I tillegg til ansiktsprodukter med aktive ingredienser, har Dr. Greve pharma også en mild og hudvennlig serie med produkter til baby og barn. Alle produktene er dermatologisk testet og har dokumentert effekt.

Se alle produktene fra Dr Greve pharma her.

Hvorfor bruke vitamin C i hudpleie? 

Vitamin C er en vannløselig antioksidant som er en naturlig og helt nødvendig del av sunn hud. Å påføre det i form av hudpleie gir raske resultater ved at det stimulerer cellefornyelsen og kollagensyntesen i huden. Det er også grunnen til at ansiktskremer, tonere og serum med vitamin C har blitt så populært.

Noen fordeler med C-vitamin for huden

  • Gir gusten, grå og sliten hud en sunnere hudtone og glød.
  •  Reduserer synligheten av pigmentering og jevner ut hudtonen.
  •  Er en kraftig antioksidant som som bekjemper frie radikaler.
  • Minsker synligheten av rynker og fine linjer.

Gi huden din ny glød med hudpleie fra Dr. Greve pharma

Vitamin C Glow Toner

Vitamin C Glow Toner - en ansiktstoner som styrker, pleier og fukter huden med hyaluronsyre, provitamin B5 og vitamin E. Hudtonen blir synlig friskere med fornyet glød. Øker hudens elastisitet og minsker synlige rynker.

Påfør toneren med en bomullspad på renset hud morgen og kveld. Skal ikke skylles av.

Vitamin C Serum

Vitamin C Serum - et ansiktsserum som stimulerer cellefornyelsen samtidig som det pleier og fukter. Gjør huden mer elastisk, jevnere og glødende. Inneholder allantoin som virker beroligende på huden. Hyaluronsyre gir fukt og bidrar til å redusere fine linjer.

Påfør 2-3 dråper på renset hud før du påfører dag- eller nattkrem. 

Vitamin C Dagkrem

Vitamin C Dagkrem - en lett krem som trekker hurtig inn. Gir deg en intens fuktboost og frisk glød gjennom hele dagen. Tilsatt lysreflekterende pigmenter fra naturlige mineraler for å gi huden ekstra utstråling. 

Påfør på renset hud hver morgen. Passer perfekt under sminke!

Vitamin C Nattkrem

Vitamin C Nattkrem - nærer, fukter og pleier huden gjennom natten. Bekjemper gusten hud og forbedrer hudens evne til å opprettholde fuktbalansen. Inneholder ceramider og peptider som styrker hudbarrieren og jevner ut hudtonen. Våkne til en strålende opplagt hud!

Påfør på renset hud hver kveld.

Vitamin C Overnight Mask

Vitamin C Overnight Mask - en pleiende ansiktsmaske med glyserin og sheasmør som tilfører huden rikelig med fuktighet mens du sover. Den stimulerer cellefornyelsen og gir en friskere hudtone – og mye glød!

Påfør på renset ansikt og hals, skyll av på morgenen. Kan også brukes som vanlig fuktighetsmaske. 

Tilvenning av nye hudpleieprodukter

Det kan være lurt å gradvis venne huden til nye produkter, spesielt når de inneholder aktive ingredienser. Tilvenn huden ved å for eksempel blande noen dråper serum med din vanlige dagkrem noen dager i uka, før du prøver å påføre serumet alene på ren hud. 

Du kan også tilføre nye produkter i dine hudpleierutiner gradvis, ved å for eksempel begynne med toner før du tilfører dagkrem, nattkrem og serum. Dr. Greve pharma sitt nye vitamin C-serum kommer med dropper, noe som gjør det enkelt å beregne mengden. 

Vitamin C i hudpleie: Hva stemmer?

Kan man få for mye vitamin C? 

Vitamin C er vannløselig, noe som gjør det lett for kroppen å kvitte seg med et eventuelt overskudd. Følger du anvisningen på produktene, kan du ikke få for mye vitamin C i hudpleie. Dersom du opplever lett prikking eller kribling, kan det bety at huden din trenger tilvenning. Bland for eksempel noen dråper serum inn i din vanlige dagkrem i begynnelsen, før du gradvis øker mengden.

Dr. Greve pharma sitt serum inneholder 4 prosent vitamin C, i tillegg til allantoin som beroliger huden. 

Finnes det ulike C-vitaminer?

Ja, ulike typer blir brukt i hudpleie. Noen eksempler er askorbinsyre, askorbylfosfat og askorbylpalminat. Dr. Greve pharma sin nye serie inneholder askorbyl glukosid. Det er en stabilisert form av vitamin C som ikke oksiderer like raskt. Produktene trenger derfor ikke stå kaldt, slik som hudpleieprodukter med enkelte andre typer.

Er vitamin C en ustabil ingrediens? 

De ulike typene har ulik grad av stabilitet. Noen av dem, som askorbinsyre, kan reagere på luft, lys og temperatur. At produktet oksiderer gjør det ikke farlig å bruke, men du bør likevel bytte ut produkter som har endret farge på grunn av oksidering.

Kilde: Orkla

Les mer: