Vitusapotek Strømmen Storsenter
 

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-21:00
lørdag: 10:00-19:00

Vårt apotek i Strømmen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Strømmen Storsenter formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Apoteket har også egen sykepleier, med erfaring og kunnskap innenfor sårpleie, kompresjon, stomi og kateter.

Vårt apotek på Strømmen Storsenter har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Apoteket er et av Norges største, og ligger på Strømmen Storsenter som er Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter! I vårt apotek på Strømmen Storsenter finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Strømmen Storsenter tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Hos oss tilbyr vi blant annet hudpleieprodukter fra kvalitetsmerket Dermalogica, og har egen hudpleiesalong hvor vi tilbyr et variert utvalg av behandlinger fra våre kvalifiserte hudterapeuter. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansiktsbehandling, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud. Bestill hudpleie her. Besøk Vitusapotek Strømmen Storsenter i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Strømmen Storsenter tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Strømmen Storsenter. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Strømmen Storsenter, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.