Vitusapotek

Er du student eller nyutdannet?

I Vitusapotek har vi mange studenter som er ansatt ved siden av studiene og som sommervikarer. Vi satser også på våre unge medarbeidere, ved å gi spillerom og gode muligheter for utvikling. Les mer om dine muligheter hos oss her.

Er du student eller nyutdannet?

Til deg som er student eller nyutdannet

I Vitusapotek har vi mange studenter som er ansatt ved siden av studiene og som sommervikarer. Hvert år deltar vi fra HR Rekruttering sammen med apotekere og farmasøyter på karrieredager og diverse studenttreff. Årlig tar vi også med avgangsstudentene på ulike aktiviteter, som for eksempel hundekjøring med Tromsøstudentene, VossVind med studentene på UiB og Lasertag med Oslostudentene.

I Vitusapotek satser vi på våre unge medarbeidere, og gir spillerom og mulighet for utvikling. Blant våre 281 bestyrere og apotekere er 41% av våre ledere i apotek mellom 25-35 år.

Les mer om hvordan vi fokuserer på kompetanseutvikling her.

Praksis i Vitusapotek

Ca.100 farmasistudenter velger hvert år å ha sin apotekpraksis i et av våre Vitusapotek. Dette er vi svært stolte av. Praksis gjennomføres i alle typer apotek, fra små lokalapotek til store senterapotek og vaktapotek. Det er viktig for oss at studentene får en god og lærerik praksisperiode, og at de opplever å bli inkludert og verdsatt i apoteket. Vi vet at studenter har ny og oppdatert kunnskap og kompetanse, og denne vil vi gjerne at de deler med de andre ansatte i apoteket, samtidig som de selv lærer om apotekdrift og hvor mye kunnskap og kompetanse som faktisk er nødvendig for å jobbe i apotek.  

Når praksisperioden nærmer seg slutten, sender vi ut en undersøkelse, med spørsmål om hvordan de har hatt det i praksisperioden, samt at vi ber om innspill til hvordan vi kan bidra til enda bedre praksisutbytte. Siste praksisuke inviteres studentene til et informasjonsmøte på teams med rekrutteringsavdelingen. Her får de noe generell informasjon om Vitusapotek, ledige stillinger, hvordan søke jobb hos oss, hvordan sammenligne jobbtilbud etc.

Digital karrieredag 2021

17.mars hadde vi en digital karrieredag rettet mot farmasistudentene. Vi hadde med representanter fra ulike deler av NMD og Vitusapotek, blant annet Administrerende direktør Ros-Marie Grusén, Fag- og kvalitetsdirektør Hege Willoch, HR-direktør Kristin B. Watndal, Regionssjef Ruben Fossli og farmasøyter fra ulike apotek: Luqman Ashan, Camilla Brox og Liv Vidas.

Hadde du ikke mulighet til å delta, kan du nå se arrangementet i sin helhet her:

Lønn og overenskomst i Vitusapotek

Vitusapotek er tilknyttet Spekter, og har egne overenskomster. Lurer du på noe i forhold til lønn, eller ønsker å sammenligne med andre arbeidsforhold, kan du finne informasjonen du trenger her.

Ønsker du å jobbe i Vitusapotek ved siden av studiene eller etter endt studie?

Ønsker du å jobbe hos oss etter endte studier kan du ta kontakt med rekrutteringsavdelingen.

Kontaktinformasjon HR Rekruttering:

Felles e-post: student@vitusapotek.no


Amanda Lindseth – Rekrutteringsrådgiver

amanda.lindseth@nmd.no

Aysegul Yilmaz - Employer branding og Rekrutteringsrådgiver

aysegul.yilmaz@nmd.no 


Vår rekrutteringsrådgiver Amanda på hundekjøring med studentene fra Universitetet i Tromsø.


Sist oppdatert: februar 2022

Les mer: