Vitusapotek

Er du student eller nyutdannet?

I Vitusapotek har vi mange studenter som er ansatt ved siden av studiene og som sommervikarer. Vi satser også på våre unge medarbeidere, ved å gi spillerom og gode muligheter for utvikling. Les mer om dine muligheter hos oss her.

Profile Picture
Publisert: 08.02.2021
Sist oppdatert: 29.02.2024

Til deg som er student eller nyutdannet

I Vitusapotek har vi mange studenter som er ansatt ved siden av studiene og som sommervikarer. Hvert år deltar vi fra HR Rekruttering sammen med apotekere og farmasøyter på karrieredager og diverse studenttreff. Årlig tar vi også med avgangsstudentene på ulike aktiviteter, som for eksempel hundekjøring med Tromsøstudentene, VossVind med studentene på UiB og Lasertag med Oslostudentene.

I Vitusapotek satser vi på våre unge medarbeidere, og gir spillerom og mulighet for utvikling. Blant våre 281 bestyrere og apotekere er 41% av våre ledere i apotek mellom 25-35 år.

Les mer om hvordan vi fokuserer på kompetanseutvikling her.

Praksis i Vitusapotek

Ca.100 farmasistudenter velger hvert år å ha sin apotekpraksis i et av våre Vitusapotek. Dette er vi svært stolte av. Praksis gjennomføres i alle typer apotek, fra små lokalapotek til store senterapotek og vaktapotek. Det er viktig for oss at studentene får en god og lærerik praksisperiode, og at de opplever å bli inkludert og verdsatt i apoteket. Vi vet at studenter har ny og oppdatert kunnskap og kompetanse, og denne vil vi gjerne at de deler med de andre ansatte i apoteket, samtidig som de selv lærer om apotekdrift og hvor mye kunnskap og kompetanse som faktisk er nødvendig for å jobbe i apotek.  

Når praksisperioden nærmer seg slutten, sender vi ut en undersøkelse, med spørsmål om hvordan de har hatt det i praksisperioden, samt at vi ber om innspill til hvordan vi kan bidra til enda bedre praksisutbytte. Siste praksisuke inviteres studentene til et informasjonsmøte på teams med rekrutteringsavdelingen. Her får de noe generell informasjon om Vitusapotek, ledige stillinger, hvordan søke jobb hos oss, hvordan sammenligne jobbtilbud etc.

Hva kan vi tilby deg i Vitusapotek?

Hos Vitusapotek får du konkurransedyktige betingelser og kompetanseutvikling. Vi ønsker å tilby gode betingelser for våre ansatte, både for å beholde og tiltrekke oss nye, dyktige medarbeidere. 
Les mer om hva vi i Vitusapotek kan tilby deg her.

Stipend hos Vitusapotek

Hos oss i Vitusapotek kan du søke stipend for inntil 3 år av farmasistudiet, mot at du jobber i et av våre distriktapotek.
Les mer om Stipend hos Vitusapotek her.

Ønsker du å jobbe i Vitusapotek ved siden av studiene eller etter endt studie?

Ønsker du å jobbe hos oss etter endte studier kan du ta kontakt med rekrutteringsavdelingen.

Kontaktinformasjon HR Rekruttering:

Felles e-post: jobb@vitusapotek.no

Aysegul Yilmaz - Employer branding og Rekrutteringsrådgiver

aysegul.yilmaz@nmd.no 

                                               

 

                         Vår rekrutteringsavdeling på hundekjøring med studentene fra Universitetet i Tromsø.