Vitusapotek

Retur

Du må returnere varene eller levere dem til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.

Profile Picture
Publisert: 14.02.2018
Sist oppdatert: 05.10.2021

Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.  Kostnaden anslås til høyst ca. kr 380.

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

Dersom du ikke har mottatt angrerettsskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides fristen til tre måneder.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og i tilnærmet samme stand som du mottok den.

Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn det som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Produktet sendes tilbake til oss, om mulig i original emballasje, sammen med utfylt angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Angrerettsskjema er tilgjengelig her: www.vitusapotek.no/medias/Angrerettskjema.doc

Returadresse er:

Vitusapotek AB 28 
Att: Nettbutikken
Postboks 183 Kalbakken
0903 Oslo

Telefonnummer: 23 68 14 90

E-post: kundeservice@vitusapotek.no

Forsendelser som blir returnert til Vitusapotek grunnet manglende uthenting på PostNord hentested vil belastes med et gebyr på kr 200,- til dekking av pakk, plukk og frakt.

Kreditering ved reklamasjon og angrerett

Ved kreditering av kjøp pga heving av kjøp eller benyttelse av angrerett vil du få avtalt beløp og eventuelle fraktkosnader tilbakebetalt senest innen 14 dager. Kjøper må betale for returkostnader.

Heving av kjøp må være i henhold til reklamasjonsreglene i Forbrukerkjøpsloven.

 

Vi gjør oppmerksom på at visse varer (eks. legemidler) er untatt fra Angrerettloven. 

Les vår fullstendige kjøpsbetingelser her


Sist oppdatert: september 2021