Vitusapotek

Søk stipend hos oss i Vitusapotek

Hos oss i Vitusapotek kan du søke stipend for inntil 3 år av farmasistudiet, mot at du jobber i et av våre distriktapotek. Er du en av dem som vil være med å utvikle apotek- og helsetilbudet i distrikt Norge? Eller en som ønsker utfordringer og karrieremuligheter i en apotekkjede i fortsatt vekst? Da er vi på leting etter deg!

Profile Picture
Publisert: 10.01.2022
Sist oppdatert: 10.06.2024

Kan du tenke deg en jobb i distriktene etter endt utdanning?

Hos oss i Vitusapotek kan du søke stipend for inntil 3 år av farmasistudiet, mot at du jobber i et av våre distriktapotek hvor etterspørselen for farmasøyter er størst. Derfor ser vi etter faglig engasjerte og dyktige farmasistudenter som vil benytte seg av denne muligheten.

Vi trenger farmasøyter i våre Vitusapotek på kryss og tvers over hele landet. Er du en av dem som vil være med å utvikle apotek- og helsetilbudet i distrikt Norge? Eller en som ønsker utfordringer og karrieremuligheter i en apotekkjede i fortsatt vekst? Da er vi på leting etter deg!

Det vil være bindingstid* til NMD/Vitusapotek tilsvarende antall år du mottar stipend. Stipendet vil være skattepliktig og bindingstiden starter rett etter endt utdanning.
*kan brytes ved at gjenværende beløp betales tilbake til NMD/Vitusapotek

Klikk her for søknadsskjema


Du sender inn din søknad til jobb@vitusapotek.no

Husk å legge ved CV, karakterutskrift og studentbevis. Merk emnefeltet i e-posten med Stipend distrikt.

Vi behandler alle søknader med en behandlingstid på 3-4 uker.