Vitusapotek

Vi tilbyr!

Hos Vitusapotek får du konkurransedyktige betingelser og kompetanseutvikling. Vi ønsker å tilby gode betingelser for våre ansatte, både for å beholde og tiltrekke oss nye, dyktige medarbeidere. Les mer om hva vi tilbyr her.

Profile Picture
Publisert: 09.02.2021
Sist oppdatert: 29.02.2024

Lønn

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med markedets beste ulempetillegg! I områder med farmasøytmangel, kan vi strekke oss for å matche lønn for området. Vi har fleksible løsninger for å jobbe kortere eller lengre perioder i distriktene, om man ønsker å oppleve Norge, utvikle seg selv i nye omgivelser og utgjøre en viktig forskjell for distriktene.  


Ulempetillegg: 
Mandag – fredag: Kl. 00 – 08 og 21-24, 100%, Kl. 18 – 21, 50%  
Lørdag: Kl. 00 – 08 og 18-24 100% Kl. 15 – 18, 50%,
Søndag, hellig-, høytidsdager, påskeaften, pinseaften, julaften og nyttårsaften: 100%  

Onboarding 

Dette er et opplæringsprogram for alle medarbeidere og ledere for å sikre en god oppstart og introduksjon til selskapet, våre verdier, kultur og verdikjeden. 

Medarbeiderutvikling

Alle medarbeidere er viktige talenter i Vitusapotek! Som lærling, student, nyansatt eller fast ansatt kartlegger vi dine ambisjoner og ønsker. Deretter legger vi en plan for at du skal nå dine mål og vokse i din rolle.  

Lederutvikling 

I Vitusapotek får ledertalenter og alle ledere tilbud om lederutviklingsprogram med trening i lederverktøy innenfor kommunikasjon, samarbeid og ledelse. I tillegg til lederutviklingsprogrammet arrangeres årlige ledersamlinger både sentralt og regionalt med faglig, strategisk og sosialt påfyll. 

Ledertalent 

Har du en drøm om å for eksempel lede ditt eget apotek som apoteker, eller lede en av våre avdelinger på lageret? Et av våre mest populære lederutviklingsprogrammer er for unge talenter med lederambisjoner. Kurset gir gode verktøy for at du som ungt talent kan vokse i din rolle på en slik måte at du når dine mål tidligere.  

Onboarding nye ledere 

Som nyansatt leder får du onboarding med kurs og verktøy som hjelper deg å lykkes i din nye rolle. I tillegg til faglig påfyll sikrer vi deg et nettverk med andre nye ledere i samme situasjon som deg selv.  

Ledervekst 

Etter 12 måneder som leder får du delta på et kurs som tar utgangspunkt i dine personlige erfaringer som ny leder. På dette kurset lærer du å bruke dine styrker og svakheter for å utvikle deg ytterligere og få ut ditt potensiale som leder. 

Fagutvikling 

I Vitusapotek har vi kontinuerlig fokus på fag- og produktutvikling, enten du er apotektekniker eller farmasøyt. Vi er stolte av vår fagavdeling som skreddersyr relevant innhold i form av webinarer, innhold og kurs. Dette gjør at våre medarbeidere er oppdatert på det siste innen farmasi og utvikler sin fagkompetanse.