Vitusapotek
ESG – Miljømessige, sosiale og forretningsetiske forhold

Ta vare på miljøet og få miljøbonus - returner alle gamle og ubrukte medisiner

Alle medisiner som ikke lenger er i bruk, skal leveres tilbake til apoteket for trygg og forsvarlig destruksjon. Medisiner kan være miljøfarlig avfall – hjelp oss derfor med å ta vare på miljøet og lever alltid tilbake alle ubrukte medisiner til apoteket. Som takk for hjelpen mottar du en miljøbonus tilbake.

Ansatt i Vitusapotek viser frem grønn returpose for medisiner. Som VI+ medlem får du 1000 poeng hver gang du returnerer gamle medisiner, inntil 4 ganger per år.
Profile Picture
Publisert: 25.01.2022
Sist oppdatert: 26.06.2024

Retur av medisiner som ikke lenger er i bruk

Har du rester av en gammel antibiotikakur fortsatt liggende i skapet? Eller en halvfull boks med tabletter som har gått ut på dato?

Fordi medisiner kan være skadelig for miljøet, skal de ikke skylles ned i vasken eller i toalettet, og heller ikke kastes i vanlig søppel. Alle gamle medisiner eller medisiner som ikke lenger er i bruk, skal derfor levers tilbake til apoteket slik at de kan destrueres og kastes på en forsvarlig og miljøvennlig måte. Dette gjelder alle medisiner, uavhengig av om de er nye eller gamle, kjøpt på resept eller ikke.

Miljøbonus til deg som takk for hjelpen

Som en ekstra takk til deg for at du ønsker å ta vare på miljøet og leverer inn dine gamle og ubrukte medisiner til oss, får du en ekstra miljøbonus tilbake.

Som VI+ medlem får du 1000 poeng i miljøbonus ved innlevering av gamle og ubrukte medisiner til destruksjon. Dette kan du få opptil fire ganger i året.

Meld deg inn i vår Kundeklubb VI+ du også, så kan du samle miljøbonus og ekstra bonuspoeng når du leverer inn medisiner i retur til oss.

Bra for miljøet og bra for deg!

Lever dine gamle og ubrukte medisiner hos oss i Vitusapotek

Vi i Vitusapotek oppfordrer alle våre kunder til å levere medisiner de ikke lenger bruker til et av våre mange apotek, slik at vi kan destruere de på en forsvarlig måte for deg. Du kan levere inn medisiner når som helst, året rundt.

Vi har egne og miljøvennlige returposer som kan benyttes til å kaste alle ubrukte og gamle medisiner.

Som medlem av vår Kundeklubb VI+, får du en rekke fordeler og faste tilbud.

Se alle dine fordeler som VI+ medlem her.

Se alle våre faste tilbud og kampanjetilbud til VI+ medlemmer her.