Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

NISIM FAST Sjampo og balsam 2 x 300 ml

(8) Vurder dette produktet
kr 449,90

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

 Fri frakt ved kjøp over 450,- 

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

I postkassen / post i butikk

Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager.

Levering på døren

Få varene levert hjem innen 2-5 virkedager.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

NISIM FAST Sjampo og balsam 2 x 300 mlApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

3,625 av 5
8 kundevurderinger Gi din vurdering
Anne 11/05/2021
Håret mitt vokser fortere og har blitt mye sterkere! I starten ble håret ganske tørt så måtte derfor bruke enten en fuktighetsgivende kur eller en lett hårolje i håndkletørt hår. Dette ga seg etterhvert. Har virkelig merket stor forskjell. Anbefales!
Inga Marie 11/05/2021
Jeg har ikke brukt det lenge nokk enda, men med en gang jeg begynte på fast ble håret mitt enda finere en det pleier å være!
Molly 30/08/2020
veldig fornøyd med denne! har brukt flere ganger. raskt resultat på kort tid. Håret blir litt og litt lengere samtidig håret blir mjukere. Brukte den etter at jeg farget håret flere ganger. og merket effekt veldig fort.
Diana Ibrahim 03/05/2020
Jeg brukte en stund men det fungerte ikke på meg. Jeg mistet masse hår. Utrolig tørt hår. Anbefales ikke
Fått ødelagt hår og hodebunn 22/02/2020
Både shampoen og balsamen inneholder Phenoxyethanol! Dette er en ingrediens som mistenkes å være årsaken til at mange som har brukt et produkt som heter Diva curl mister håret, opplever intens kløende hodebunn og generelt fått skadet håret sitt. Jeg har aldri brukt diva curl. Men jeg startet med fast shampoo og balsam. Etter en stund opplever jeg for første gang intens kløende hodebunn. Brennende hodebunn. Håret er utrolig tørt. Jeg oppdager at Phenoxyethanol er en ingrediens man kan bruke for å erstatte parabener og sulifater. Japan tilater ikke denne ingrediensen fordi det er så skadelig. Med skrekk blar jeg opp om fast sin shampoo og balsam inneholder denne ingrediensen. Og det gjør de begge. Denne ingrediensen er kjent for å skape kontakteksem. Jeg håper virkelig hodebunnen min kan komme seg etter dette. Men etter flere uker uten disse produktene er jeg redd skadene er permanent.
Last flere omtaler