Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Vichy Dercos flassjampo til tørr hodebunn 200 ml

(20) Vurder dette produktet
Pr. stk
189,90

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

 Fri frakt ved kjøp over 450,- 

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

I postkassen / post i butikk

Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager.

Levering på døren

Få varene levert hjem innen 2-5 virkedager.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Vichy Dercos flassjampo til tørr hodebunn 200 mlApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

3,8 av 5
20 kundevurderinger Gi din vurdering
Nina 02/07/2021
Jeg deltar som testpilot hos Smartson, og mottok dette produktet gratis. Jeg har ganske tørr og sensitiv hodebunn, og jeg merker en forbedring etter to ukers bruk. Den er veldig lett å fordele i håret ved påføring, og jeg har mindre flass enn før. Håret blir også veldig mykt. Har lest noen steder at denne tørker ut hodebunnen, men jeg har ikke merket noe til dette enda. Det er en litt spesiell lukt på den, men er ikke noe jeg legger merke til lenger.
A 30/06/2021
Jeg har vært testpilot for Smartson, og har mottatt dette produktet gratis. Denne lukter ikke godt, eller dvs synes den lukter alt for mye "mann", men den virker så om man bare skyller håret opp i noe annet så er den bra. Har brukt flere shampoer for dette og dette er en av de beste ejg har prøvd (men de kan forbedre lukten)
Kine 29/06/2021
Jeg har kun testet produktet en kort stund, og det står selv på produktet at man må teste i 4 uker for å få full effekt. Jeg føler produktet har funket og hjulpet mot kløe og flass. Føler dog at sjampoen lukter litt maskulint. Har fått produktet gratis gjennom Smartson
Ok 27/06/2021
Lukter som mann, tørker ut håret. Å funket ikkje for meg og min eksem i hodebunnen. Har fått testet produktene som testpilot gjennom Smartson og har mottatt gratisprodukt.
My favorite ! 27/06/2021
Of the products I tested, this has been a favorite of mine and it worked so well for my hair. I'm usually someone that needs to wash my hair daily, but with this I was able to go days without washing and even better? My head didn't itch! I definitely will buy this again! I didn't even have to use conditioner with it. I didn't mind the scent, but I can understand it's not the best scent. I was able to test this product for free via smartson!
Last flere omtaler