Vitusapotek
Ansiktspleie

10 tips for glødende hud til våren

Det er på tide å oppgradere hudpleierutinene for våren. Følg våre 10 trinn for å klargjøre både kroppen og huden for den nye sesongen, og gå våren i møte med glødende hud og en sunn og frisk kropp.

10 tips for glødende hud til våren
Profile Picture
Publisert: 03.04.2019
Sist oppdatert: 09.02.2023

Glødende hud og friskere kropp med 10 enkle trinn

Våren er på vei, og etter en lang og kald vinter, kan huden din trenge en ekstra oppgradering og oppfriskning.

Følg disse 10 trinnene for å forberede huden på sol og sommer, og for å få en mer glødende og friskere hud og kropp:
 

 1. Skrubb, rens og tilfør mengder med fuktighet til huden din.

  Skrubb med en mild ansiktsskrubb/peeling, for eksempel Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish. Rens med Patchology SmartMud® No Mess Mud Masque – en dyprensende Sheet Mask som reduserer hudens urenheter og gir en flott glød til huden.

 1. En fuktet og velhydrert hud = glad, frisk og glødende hud!

  Bruk Patchology FlashMasque® Hydrate 5 Minute Sheet Mask 1-2 ganger per uke for å oppnå optimal fuktighet og glød i huden.

 1. Få rikelig med søvn hver natt, helst mellom 6 og 9 timer med skjønnhetssøvn.
   
 2. Legg på et par Patchology FlashPatch Restoring Night Eye Gels i 5 minutter før du sovner eller la de være på over natten for å jevne ut mørke ringer og lysne opp øyepartiet. Våkne opp mer opplagt og med et klarere og friskere utseende.

 1. Bruk en oppklarende maske ukentlig for en mer glødende og friskere hud. Det skaper også den perfekte basen for påføring av sminke!

  Prøv den såkalte «Askepottmasken» Pacthology FlashMasque® Illuminate 5 Minute Sheet Mask – masken som gir umiddelbar drømmeglød til huden og en jevnere hudtone på kun 5 minutter.  

 1. Yoga er god trening for å stimulere lymfesystemet, som igjen kan bidra til at avfallsstoffer forsvinner raskere fra kroppen og huden din.
   
 2. Spis ekstra med frukt og grønnsaker – våren er den perfekte sesongen for å begynne og spise litt sunnere og mer frukt og grønt.
   
 3. Drikk varmt eller kaldt vann med sitron for en rensende effekt på hud og kropp, og for å øke inntaket av vitamin C – vitaminet som bidrar til å opprettholde et velfungerende og godt immunforsvar.
 4. Kutt ned på salt, sukker og alkohol. «Alt med måte» – litt er lov, men ikke overdriv inntaket!
   
 5. Avslutt med omgivelsene rundt deg – rens luften og frisk opp både hjemme og på kontoret med noen nye, grønne planter.


Kilde: PatchologyLes mer: