Vitusapotek
Ansiktspleie

CeraVe – hudpleie for alle

CeraVe er en rimelig hudpleieserie bestående av enkle og effektive hudpleierutiner og en hudpleie for alle – uansett hud og behov. Du har kanskje hørt om CeraVe Moisturising Cream allerede? Et must-have produkt og en av CeraVe sine store bestselgere.

CeraVe – hudpleie for alle
Profile Picture
Publisert: 20.05.2021
Sist oppdatert: 07.12.2022

CeraVe hudpleie

CeraVe sine hudpleieprodukter gir fuktighetsgivende pleie samtidig som de styrker hudens naturlige fuktighetsnivå, og etterlater huden med en frisk og ikke-klebrig følelse.

Filosofien og tanken bak hudpleiemerket er å kunne hjelpe med enkle, effektive og rimelige hudpleierutiner som alle kan adoptere og tilpasse seg, basert på sin egen hud og sine egne behov.

CeraVe er utviklet i samarbeid med dermatologer – spesialister på hud og hudhelse.

CeraVe til alle typer hud

CeraVe har et bredt og bra spekter av produkter tilpasset ulike behov og til alle typer hud. CeraVe er også velegnet til en problemhud med ulike utfordringer, ved at produktene styrker hudbarrieren. Dette gjør at produktene reduserer tørr hud og kløe, og er velegnet til personer med eksem. Produktene er også et godt supplement til medisinsk behandling.

CeraVe produkter

CeraVe består av en full serie med hudpleieprodukter for å dekke alle de anbefalte trinnene i en hudpleierutine: rens, behandling og fukt. Flere av CeraVe sine produkter kan brukes både i ansiktet og på kroppen.


«CeraVe er et eksempel på det beste fra begge verdener med en lett og ikke-klebrig tekstur og enorm fuktighetsgivende evne»

Se alle produktene fra CeraVe her.

CeraVe rens og renseprodukter

Renseproduktene er tilpasset både ansikt og kropp, føles milde på huden, tilfører fuktighet og etterlater huden ren og myk. For en fet til normal hud, normal til tørr hud eller tørr til meget tørr hud.

CeraVe fukt og kremer

Prøv bestselgerne CeraVe Moisturising Cream og CeraVe Facial Moisturising Lotion, eller noen av hudpleiemerkets andre favoritter innen fuktighetskremer.

CeraVe behandling

CeraVe SA Smoothing Cleanser eller CeraVe SA Smoothing Cream er spesialutviklet for en ekstra tørr, grov og nuppete hud. Nærende hånd- og fotkrem gir god hjelp til ekstremt tørre og ru hender og føtter.  

Ceramider + hyaluronsyre – hemmeligheten bak suksessen

Alle fuktighetskremene til CeraVe inneholder tre essensielle ceramider. Ceramider er lipider og fettsyrer som er en naturlig og viktig del av hudens egne beskyttende barrierer og for evnen til å holde på fuktighet.

Ceramider omtales som hudens egne byggesteiner, og er en essensiell del av hudbarrieren som beskytter mot ytre faktorer som allergener, dehydrering og ulike kjemikalier.  

Uten nok ceramider, vil huden lettere bli tørr, og mange hudutfordringer kan relateres til et lavt innhold av ceramider.

Ved å tilføre ceramider i en krem til tørr hud, vil ceramidnivået i huden øke, noe som igjen styrker hudbarrieren. Dette bidrar videre til bedre beskyttelse mot ytre påvirkninger og beskytter huden mot allergifremkallende og irriterende stoffer, og risikoen for betennelse i huden reduseres.

Hyaluronsyre

Flere av CeraVe sine produkter inneholder også hyaluronsyre, en av de få ingrediensene som best bevarer fuktigheten i huden, og som dermed bidrar til å øke væskeinnholdet i huden betraktelig.

Kombinasjonen av ceramider og hyaluronsyre bidrar dermed til mer fuktighet og væske i huden, samtidig som en sterkere hudbarriere holder på fuktigheten i huden lengre.

MVE-teknologi

Videre anvender CeraVe den patenterte MVE-teknologien (Multi-Vesicular Technology), som innkapsler de fuktighetsgivende ingrediensene i produktene og videre gradvis frigir de igjen, slik at produktene kontinuerlig tilfører huden fukt og pleie 24 timer etter påføring.

Nøkkelkombinasjonen av ceramider og MVE-teknologi har også gitt opphav til navnet CeraVe; Cera for Ceramider og Ve for MVE-teknologi.


Kilde: L'Oréal

Sist oppdatert: mai 2021

Les mer: