Vitusapotek
Ansiktspleie

Cosmica tipser! Ta vare på huden din ved å gi fuktighet og glød.

Grunnlaget for et ansikt med fin glød ligger i hudpleien. Cosmica hjelper deg med en glød til misunnelse. Huden vil bli myk, glatt og strålende!

Cosmica tipser! Ta vare på huden din ved å gi fuktighet og glød.
Profile Picture
Publisert: 18.09.2020
Sist oppdatert: 07.05.2024

Cosmica Pure Glow - Balanse og glød for voksen kombinasjonshud

1. Rens og eksfolier

Rens ansiktet morgen og kveld for å sikre at du kan legge de øvrige produktene på en ren hudoverflate. Ved å eksfoliere ansiktet får du fjernet døde hudceller samtidig som du øker cellefornyelsen, noe som gir mer glød.

Pure Glow Renewing Daily Cleanser er en kjemisk peeling og eksfolierende rensemousse, som er basert på syrer. Rensen inneholder både BHA- og AHA-syre, som er virkelig effektivt når det gjelder å få frem den magiske gløden! Den renser huden og fjerner sminke, urenheter og døde hudceller og  etterlater huden klar, ren og myk med naturlig glød.

2. Booste huden med ansiktsolje

I tillegg til dag- og nattkremen er det gunstig å bruke en booster, som en olje.
 
Cosmica Renewing Face Oil er en ansiktsolje som gir næring og glød og som du kan bruke morgen og kveld før du påfører fuktighetskrem. Oljen fukter huden din med naturlige oljer, samtidig som den motvirker aldringstegn med antioksidantene Q10 og Vitamin E.

3. Fukte

For å få et mykt, friskt og glødende ansikt, er det viktig at du velger en ansiktskrem som er beregnet for nettopp din hudtype. Cosmicas dagkremer gjør at ansiktet ditt tåler ytre påkjenninger i løpet av dagen, og våre nattkremer pleier og fukter om natten.

Pure Glow Purifying Day Cream inneholder C-vitamin og hyaluronsyre som binder fukt og gir huden bedre elastisitet. Dette er en lett gelkrem med mattende effekt som reduserer blank hud, urenheter og minimerer porer. Kremen gir en klar hud med synlig mindre linjer og en naturlig glød, samtidig som den gir intensiv fuktighet i opptil 24 timer. 

Rebalancing Night Balm bekjemper urenheter og de første aldringstegn, samtidig som den gir en klar, myk hud med synlige mindre linjer og mer glød. Nattkremen gir intensiv fuktighet i opptil 24 timer. Kilde: Artikkelen er skrevet i samarbeid med Cosmica

Sist oppdatert: november 2020

Les mer: