Vitusapotek
Ansiktspleie

Decubal – ta vare på huden din

Med over 40 års erfaring er Decubal eksperter på å bevare hudens naturlige fuktighet og smidighet, selv i de mest utfordrende værforhold. Decubals sortiment tilbyr alt fra intensive behandlinger til forebyggende og fuktighetsgivende pleie for din daglige rutine, og anbefales av hudleger over hele Norden. Decubal passer for folk i alle aldre, fra topp til tå, året rundt.

Produkter i ansiktserien Decubal Hydrating Face
Profile Picture
Publisert: 20.09.2023
Sist oppdatert: 19.10.2023

Utviklet for nordisk klima

Decubal er utviklet av dermatologer for å beskytte huden i det nordiske klimaet, med store variasjoner i temperatur og luftfuktighet- en naturlig følge av de skiftende årstidene. Dette gjør at du trygt kan nyte det aktive livet ditt utendørs som så mange i Norden elsker, enten det er lange lyse sommerdager på stranden, høstvandringer i skogen eller den kalde vinteren i høyfjellet. Decubal kler huden din for livet i Norden!

Decubal Hydrating Face

Decubal lanserer nå fire nye produkter i Decubal Hydrating Face serien. Sammen med eksisterende produkter, kan de stolt presentere en fullstendig hudpleierutine til tørr og sensitiv ansiktshud.

Decubal Hydrating Serum:

Dette serumet gir direkte og intensivt fuktighetsgivende effekt, som gjør huden myk og beholder fuktigheten i 48 timer etter påføring. Den gir merkbart mer fukt i huden direkte etter applisering på grunn av det triple fuktighetsgivende komplekset som blant annet inneholder hyaluronsyre, mikroalger og havvann. Den beskytter hudens naturlige barriere og kan brukes av alle og under enhver fuktighetskrem.

Decbal Hydrating Day Cream med SPF 30:

Fuktighetsgivende dagkrem for ansiktet med UVA og UVB filter, og en total solfaktor på 30 SPF. Den gir 40% mer fukt i huden 1 time etter påføring og fukter huden gjennom dagen, samt beskytter mot ytre påvirkninger som for eksempel UV stråler. Den inneholder tre mykgjørende ingredienser, antioksidanter og UVA/UVB filter.

Decubal Hydrating Night Cream:

Intensivt fuktighetsgivende krem for ansiktet med en lett konsistens som nærer og bygger opp hudbarrieren over natten. Den gir 48% mer fukt i huden 1 time etter påføring og inneholder 5 nærende oljer, samt en høy konsentrasjon av antioksidanter. Den reparerer og beskytter den naturlige hudbarrieren mens du sover.

Decubal Eye Cream:

En fuktighetsgivende og nærende øyekrem spesielt utviklet for den sensitive huden rundt øynene. Ceramider, keratin og kollagen strammer opp den sarte huden rundt øynene og hyaluronsyre, sodium PC og glycerin er intensivt fuktighetsgivende for huden. I tillegg inneholder den vitamin E som er en beskyttende antioksidant.

En fullstendig hudpleierutine

 

 

Kilder: Leverandør

Les mer: