Vitusapotek
Ansiktspleie

Derfor bør du dobbeltrense huden din

En god ansiktsrens kan gjøre underverker for huden din. For å oppnå optimal effekt av din hudpleie, bør du i tillegg dobbeltrense den. Les mer om dobbeltrens og hudpleie her.

Derfor bør du dobbeltrense huden din
Profile Picture
Publisert: 07.09.2020
Sist oppdatert: 13.12.2023

Ansiktsrens

Det beste du kan gjøre for huden din er en god rens!

Har du noen gang sett hvor mye sminke som kan ligge igjen på håndkleet, selv etter at du har renset ansiktet? Dette er fordi renseprodukter ofte er enten vannbasert eller oljebasert, og dermed ikke klarer å få med seg alle de ulike stoffene som ligger på huden.

Derfor anbefaler vi å rense huden to ganger – først med en oljebasert rens som løser opp både sminke, forurensning og talg, deretter med en vannbasert rens som renser huden i dybden og etterlater huden helt skinnende ren. Den avanserte hudpleieserien Dermalogica har produkter som gjør denne prosessen både rask, enkel og tilpasset din hudtype!

Dobbeltrens - slik fungerer det

  1. Massèr PreCleanse inn i tørr hud for å få tak i all sminke og smuss som er på huden. Tilsett vann for å løse opp de oljebaserte stoffene og skyll dem av for å gjøre plass til rens i dybden.
     
  2. Skum opp rens nummer to som er tilpasset din hudtype og skyll av. Huden er nå skinnende ren, og klar for å motta aktive ingredienser fra serum og fuktighetskrem!

Hvilket renseprodukt skal jeg velge som rens nr. 2?

Begynn pleien av din hudutfordring allerede i rensen – velg en rens tilpasset din hudtype:

   

Kilde: Dermalogica /Skintific

Sist oppdatert: mars 2022

Les mer: