Vitusapotek
Ansiktspleie

Gi huden det den trenger, når den trenger det, med smart teknologi!

Visste du at huden din konstant sender ut signaler? La serumet ditt lese disse signalene for deg med Smart Response Serum fra Dermalogica! Dette banebrytende serumet bruker smart-teknologi for å jobbe effektivt med hudens behov akkurat når de oppstår.

Gi huden det den trenger, når den trenger det, med smart teknologi!
Profile Picture
Publisert: 09.09.2021
Sist oppdatert: 25.10.2021

Hva trenger huden din akkurat nå?

Huden din sender ut signaler om hva den trenger hele tiden. På et makronivå kan du oppleve disse signalene som rødhet, fine linjer, mørke flekker og tørr hud. Men dersom vi hadde zoomet inn på huden for å ta en nærmere titt, kunne vi sett at disse tilstandene faktisk forårsakes av skader som skjer på et mikroskopisk nivå.

Når huden skades får den en endring i sin struktur og kjemiske balanse – enten som et resultat av en skade eller som en form for selvforsvar. Innen disse blir synlige for det blotte øyet kan skaden allerede være borte!

Smart Response Serum

Smart Response Serum fra Dermalogica ser det vi ikke kan, og håndterer de mikroskopiske endringene i huden din når de oppstår, slik at du slipper å tenke på det.

Den avanserte formelen er utviklet spesielt for å jobbe effektivt med hudens behov, nøyaktig når de oppstår. Serumet responderer på hudens signaler og jobber intelligent med hudens utfordringer, samtidig som det bidrar til å forebygge mot fremtidige skader. Og det aller beste: den gjør alt dette før du i det hele tatt oppdager at du har en utfordring i huden din.

"En ny måte å gjøre hudpleierutinen enkel på, ved å la produktene lese huden for deg"

Smart teknologien i Smart Response Serum

Den smarte teknologien i Smart Response Serum oppdager og jobber med fire ulike hudutfordringer:

  1. Den ser, lindrer og reduserer rødhet

Smart Response Serum lindrer og reduserer synligheten av rødhet der den oppdager inflammasjon i huden. Dette er takket være ingrediensen gallinsyre fra japansk cornelia-kirsebær.

  1. Den oppdager fine linjer og rynker

Smart Response Serum oppdager endringer i huden som fører til fine linjer og rynker – og responderer på de første tegnene på synlig hudaldring for å jevne ut og stramme opp huden. Dette gjøres med ingrediensen mannose-6-fosfat som oppdager områder med dårlig struktur i kollagenfibrene i huden.

  1. Den søker seg frem til mørke flekker

Smart Response Serum aktiverer sine lysnende ingredienser når den oppdager for mye av et nøkkelenzym som er involvert i melaninproduksjonen, som er det som gir ekstra fargepigment til huden. Serumet responderer ved å lysne huden og dermed redusere mørke flekker og pigmentering i huden. Den aktive ingrediensen som her aktiveres er hydrolysert hvetemel.

  1. Den registrerer dehydrering og tørrhet

Smart Response Serum når frem til selv de minste sprekkene i hudens beskyttende barriere, deretter aktiveres den der den registrerer dehydrering. På denne måten hjelper den huden å opprettholde et optimalt fuktighetsnivå. Dette ved hjelp av oligosakkarider fra hydrolysert betaglucan.

Smart Resonse Serum tar din hudpleierutine inn i det 21. århundrets teknologi.

«Skincare just got smarter»

Se alle våre produkter fra Dermalogica her!

Kilde: Skintific

Sist oppdatert: september 2021

Les mer: