Vitusapotek
Ansiktspleie

Glød i huden på 1-2-3

En gusten og matt hud får deg til å se trøttere og mer sliten ut, men hos Vitusapotek har vi hjelpen som gir ny glød i huden. Her er 6 ulike quick-fix hudpleieprodukter som får deg til å stråle!

Glød i huden på 1-2-3
Profile Picture
Publisert: 24.11.2020
Sist oppdatert: 23.10.2023


Quick-fix hudpleie gir ny glød i huden og får deg til å se fresh og flott ut på 1-2-3. Her er seks smarte hudpleieprodukter fra Vitusapotek med askepotteffekt for en gusten og matt hud, genialt før du skal på fest eller etter en natt med dårlig søvn.

1. Peeling og hudpleie på 3 minutter

Har du en peeling og en ansiktsmaske som gir godt med fuktighet, vil du garantert få en hud som ser friskere og finere ut. Og nå kan du få både eksfoliering og fuktighetspleie i ett produkt. Dermalogica Hydro Masque Exfoliator er en fuktighetsgivende maske med eksfolierende bambuskuler. Resultatet blir en hud med glød som ser sunn ut. Dessuten vil en makeup sitte penere. Masken has på nyrenset hud og skal virke i ca. tre til fem minutter før den renses godt av. Påfør fuktighetskrem og huden din vil fremstå som «ny».

2. Ansiktsmaske med askepotteffekt

På fem minutter kan du gå fra å være en grå utgave av deg selv, til å stråle. Det finnes nemlig noe så smart som askepottmasken Patchology FlashMasque Illuminate 5 Minute Sheet Mask. Masken har antioksidanter fra lakris og grapefruktkjerneekstrakt som skal gi fornyet glød og jevnere hudtone på fem minutter. Ansiktsmasken med askepotteffekt er perfekt før festen, eller når du føler for å friske opp.

3. Boost huden med vitamin C serum

Såkalte boostere er serum som skal gi huden en rask og god effekt. Serum brukes for å forsterke din daglige hudpleie og for et bedre hudpleieresultat på kortere tid.

Vitamin C serum er ekstra bra når du trenger å få tilbake liv og glød i huden. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin-C Booster, inneholder hele 10 prosent rent C-vitamin og er svært effektivt. Huden styrkes, kollagenproduksjonen stimuleres og synlighet av rynker reduseres. Boosteren har dokumentert effekt etter syv dager. 

4. Øyepads mot ringer og poser under øynene

Det spiller ingen rolle hvordan huden stråler dersom øyepartiet ser trøtt ut og du har ringer og poser under øynene. Her kan øyepads redde dagen: Patchology FlashPatch® Rejuvenating Eye Gels og Patchology FlashPatch Restoring Night Eye Gels

Eye Gels fra Patchology inneholder ulike ekstrakter som demper synlige ringer, lysner hudtonen og gir glød. Restoring Night Eye Gels inneholder også blant annet retionol og peptider som lysner og reduserer mørke ringer, samt demper synlige linjer og smårynker rundt øynene. 

5. Brun uten sol

Litt brunfarge i huden gjør seg når finkjolen skal på, og med et selvbruningsprodukt kan du få den gylne fargen på noen minutter. Selvbruningskremen gjør ikke noe med pigmentene nede i huden din. Den rett og slett gir farge til hudceller i det ytterste laget av huden.

Hos Vitusapotek har vi selvbruningsprodukter som også gir fuktighet til huden. Blant dem er Cosmica sunkissed Body Lotion for ansikt og kropp og SunSpa Hedda Skoug Glow Tanning Mousse.

Men før du påfører selvbrungsprodukter, bør du gjøre et lite forarbeid for å fjerne tørr hud og sørge for godt med fuktighet til kroppshuden. Grunnen er at tørr hud kan gi et skjoldete resultat. Så for å få en pen og jevn farge, er det lurt å ta en god kroppspeeling av hudområdene du skal selvbrune. Smør tørre hudparti, slik som knær og albuer, med en god og rik bodylotion, bodybalm eller kroppskrem før du tar på selvbruningsproduktet. Da slipper du at knær og albuer blir mørkere.

Bruk hansker eller SunSpa Hedda Skoug Exfoliate påføringsvått ved påføring av selvbruningskremen. Bruker du hendene, bør du vaske dem umiddelbart etter påføring, så du slipper å bli solbrun i håndflatene også.

6. Tryll bort rynker med concealer

Selv om det ikke er hudpleie, er makeup redningen når vi ønsker at huden skal fremstå fra sin beste side. Farget dagkrem, foundation som gir glød, solpudder og rouge gir farge til et høstgrått fjes. I tillegg finnes det concealerpenner som med noen strøk demper mørke parti under øynene, samt tryller bort rynker og gjør furer mindre synlige. Legger du concealeren rett under øyenbrynet, gir du også øyepartiet et visuelt løft.

IDUN Minerals Havre eller Raps, kr 255, kan du ha med deg overalt for en rask touch-up!

Hudpleie som gir langvarig glød til huden

Har du en tørr og sliten hud vil riktig hudpleie gi langvarig glød til huden utover hva quick-fix hudpleieprodukter kan gjøre.

Hos oss i Vitusapotek jobber det mange med kompetanse innen hud og hudpleie som gir resultater. Kom innom ditt nærmeste Vitusapotek og få gode råd til akkurat din hud. Vi vet!


Kilde: Vitusapotek

Les mer: