Vitusapotek
Ansiktspleie

Hvilken anti-age serie passer best for deg?

Reduser fine linjer og rynker med fuktighetsgivende hudpleie. Bli kjent med Eucerin sine tre anti-age serier her og se hvilken som passer deg og din hudtype best.

Hvilken anti-age serie passer best for deg?
Profile Picture
Publisert: 19.12.2022
Sist oppdatert: 04.03.2024

Eucerin Hyaluron-Filler 3x Effect

Eucerin Hyaluron Filler 3x Effect hudpleieserien er designet for de som ønsker å forhindre eller redusere de første fine linjene. Det er en fuktighetsgivende serie som stimulerer hudens naturlige produksjon av fuktighetsgivende hyaluronsyre.  

Ingrediensene i hudpleieserien har gunstige effekter på ansiktshuden:

  • Virker effektivt på aldringstegn.
  • Bidrar til å forhindre aldringstegn.
  • Beskytter hudens eget hyaluronsyrenivå.

Naturlige aktive ingredienser

Den nye trippelvirkende formelen med hyaluronsyre og aktive ingredienser, som glycin-saponin og enoksolon, tilfører fuktighet til huden. Det hjelper også huden til å produsere mer hyaluronsyre mens du senker hudens nedbrytning av hyaluronsyre. Resultatet er en synlig glattere, mer hydrert hud med glans!

Hyaluronsyre forhindrer og fyller ut fine linjer

Kombinasjonen av hyaluronsyre med lav og høy molekylvekt forbedrer fuktighetsinnholdet og glatter ut de ytterste lagene i huden ved å trenge lenger ned i huden og fyller ut linjene fra innsiden.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift

Eucerins røde anti-age produktlinje Hyaluron-Filler + Volume-Lift anbefales for en hud som er i alderen 40 +. I denne alderen går noen av de naturlige stoffene som gir huden sitt volum ofte tapt, og huden oppleves slapp og med mindre volum. Økt volumtap og en mindre markert ansiktskontur er resultatet.

Klinisk og dermatologisk bevist

Hyaluron-Filler + Volume-Lift har klinisk og dermatologisk bevist at produktene retter seg mot lagene i huden der volumreduksjonen skjer. Ingrediensen magnolol øker størrelsen og antallet av de volumiserende cellene, oligopeptider styrker kollagennettverket og kollagenfornyelse, og hyaluronsyre gir huden fuktighet og fyller ut dype rynker.

Tilfører fuktighet og gir en løftende effekt

Hyaluron-Filler + Volume-Lift-serien består av to forskjellige dagkremer, en nattkrem og en øyekrem som alle tilfører fuktighet og gir en løftende effekt for merkbart fastere hud og omdefinerte konturer. Hvis det er behov og for ekstra fuktighet, anbefales det at du også legger til et dag- og nattserum, samt masken i Hyaluron-Filler 3x Effect-serien i hudpleierutinen din.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Hudpleieserien Hyaluron-Filler + Elasticity er spesielt formulert for en moden hud. Etter hvert som huden eldes, reduseres hudens egen produksjon av hyaluronsyre, noe som bidrar til tapt fuktighet og elastisitet.

Mange år med soleksponering kan også føre til at pigmentflekker blir mer synlige, noe dag- og nattkremen samt 3D-serumet i serien bidrar til å forebygge og redusere.

Patentert ingrediens Thiamodol:

Den unike sammensetningen av Thiamidol, en ingrediens som er unik for Eucerin, motvirker forekomsten av hyperpigmentering, og er klinisk bevist å redusere aldersflekker. Ved regelmessig bruk forhindrer det også at flekkene kommer tilbake.

For en mer fuktig, elastisk og strålende hud

Hyaluron-Filler + Elasticity hudpleieserie bidrar til å:

  • Gjenopprette fuktighetsnivået i huden.
  • Forbedre hudens elastisitet og spenst.
  • Fyll ut fine linjer og rynker.
  • Motvirke pigmentflekker. 

NB! Maks 4 påføringer per dag på produkter som inneholder Thiamidol.

Se alle våre produkter fra Ecerin her.

Kilde: Eucerin