Vitusapotek
Ansiktspleie

NUXE hudpleie – hudpleierutine basert på naturlige ingredienser

NUXE er et ledende fransk hudpleiemerke med produkter utviklet for alle hudtyper, aldre og behov. NUXE har over 30 års erfaring med utvikling av hudpleie og dufter med fokus på naturlige ingredienser. NUXE tørrolje til hud og hår er en av merkets bestselgere.

NUXE hudpleie – hudpleierutine basert på naturlige ingredienser
Profile Picture
Publisert: 15.02.2023
Sist oppdatert: 07.05.2024

NUXE

NUXE er et ledende fransk hudpleiemerke med produkter utviklet for alle hudtyper, aldre og behov. Seriens teksturer og dufter gjør den til en sann glede å bruke, inkludert NUXE Huile Prodigieuse multifunksjonelle tørrolje som også markerte starten på NUXE eventyret. Et multifunksjonelt produkt som i dag er blitt et essensielt fransk skjønnhetsprodukt.

Hva er en tørrolje og hvordan brukes den?

Med et ikke fetende resultat, flere fordeler og bruksområder er tørrolje et produkt som alle burde ha på baderomshyllen. Men hva er egentlig en tørrolje, hvordan bruker man den og hva gjør den for huden og håret?

Tørrolje er en olje som absorberes raskere av huden, uten å etterlate et klissete resultat. Nuxe Huile Prodigieuse inneholder edle botaniske oljer og naturlig E-vitamin. Den nærer, gir glød, reparere huden og beskytter mot ytre påvirkninger, samtidig som den gir en sensorisk opplevelse. Hos NUXE kan du finne din favoritt blant tre ulike dufter.

I tillegg finner du Nuxe Huile Prodigieuse Or med shimmer. Denne er perfekt som highlighter, fremme solbrun hud eller som glød til hud og hår.

Tørroljen kan brukes i både ansiktet, på kroppen og i håret.

NUXE Reve de Miel Lip Balm

Tørr og sensitiv hud har et intenst behov for nærende pleie for å berolige og trøste. Takket være sammensetningen av honning og dyrebare oljer har Laboratorie NUXE utviklet Reve de Miel serien for en tørr og sensitiv hud, perfekt for det norske klimaet. I serien finner du favoritten Nuxe Reve de Miel Lip Balm med lavendel honning, propolis og botaniske oljer og som gir intens næring til leppene og reparer veldig tørre og sprukne lepper. Lip balmen har 100% ingredienser av naturlig opprinnelse.

NUXE Super Serum

NUXE Super Serum er det universale anti-age konsentratet for alle hudtyper og alle aldre. Her kombinerer Laboratorie NUXE sin ekspertise innen botaniske oljer og anti-age hudpleie og gir en følelse av ultimat nytelse. Med naturlig hyaluronsyre, edelweiss og niacinamide i tusenvis av fraksjonerte botaniske perler som smelter inn i huden, stimuleres hudens ungdomsmekanismer. Fra første dråpe er huden forvandlet: utglattet, gjenfuktet og mørke flekker er redusert. 95% ingredienser av naturlig opprinnelse. Passer alle hudtype og aldre.

NUXE Merveillance Lift

NUXE Merveillance Lift er en anti-age serie med ultrakorrigerende mikroalgeolje som styrker huden for korrigering av rynker og en hud som har mistet sin spenst og fylde. Med kraften til en ultrakorrigerende mikroalgeolje styrkes hudens indre struktur. Dag etter dag blir rynker korrigert, huden virker fastere og synlig løftet. Med konsistenser og duft for en total nytelse hver dag. 

Kilde: NUXE, Bonaventura Scandza

Les mer: