Vitusapotek
Ansiktspleie

Patchology

Patchology er en hudpleieserie bestående av innovative masker, basert på koreansk hudpleie og med fokus på effektiv anvendelse av ingredienser som virker dypt ned i huden. Produktene er spesielt designet til å gi huden din en boost i en travel hverdag og består av masker til både ansikt, øyne, lepper og føtter.

Patchology
Profile Picture
Publisert: 29.03.2019
Sist oppdatert: 21.06.2024

Hva er Patchology?

Patchology ble dannet rundt ideen om viktigheten av effektiv hudpleie med pleiende og aktive ingredienser. Patchology ble bygget opp med en filosofi om at hvordan de ulike hudpleieingredienser påføres huden, har mye å si for effekten, og mener at dette er noe av de viktigste egenskapene en hudpleieserie kan inneha.

For over ti år siden begynte Patchology å utvikle innovative «patchteknologier» («lappeteknologier»), og i dag har arbeidet resultert i en unik kompetanse innen hudpleie, med produkter tilpasset enhver hud. Hudpleieseriens fokus er effektiv anvendelse av ingredienser som virker dypt ned i huden, med det formål å skape produkter som gjør mer, jobber raskere og leverer bedre resultater.

Boost til huden i en travel hverdag

Patchology fokuserer på å skape produkter som kan passe inn i en travel hverdag og fullbooket timeplan. Produktene kan brukes enten du bare har 5 minutter å avse, eller du har tid til å bremse opp og legge ned mer tid i din hudpleierutine. Uansett tidsbruk, så vil produktene fra Patchology ikke bare oppfylle sine løfter til deg, men også passe inn i ditt liv.

"Skjønnhet tilpasset ditt tempo og din hverdag" er inspirasjonen og mottoet bak alle deres hudpleieprodukter.

Patchology og koreansk hudpleie

Patchology er basert på filosofien bak koreansk hudpleie, også kalt K-Beauty. Koreansk hudpleie er kjent for å ha et høyt fokus på effektiv og skånsom hudpleie, med fokus på fuktighet og en sunn og frisk hud. Alle produktene skal kun inneholde naturlige ingredienser, samtidig som de skal virke pleiende på huden.

Les mer om koreansk hudpleie og K-Beauty her.

Patchology hos Vitusapotek

Hos Vitusapotek finnes et bredt utvalg av ulike masker fra Patchology, og du vil finne masker til både ansikt, øyne, lepper og føtter.

Maskene fra Patchology er innovative innen sitt felt, og perfekt tilpasset en stresset og hektisk hverdag. Velg mellom «Quick Fix» - masker på dager med lite tid til hudpleie og behov for raske resultater, eller masker for dager med bedre tid til egentid og avslapning. 
 

 • FlashPatch® Rejuvenating Eye Gels – Øyemaske perfekt for hovne, utmattet og trette øyne. Gir optimal fuktighet til området rundt øynene på kun 5 minutter.
  Patentert FlashPatch® for trette øyne, med innehold av blant annet koffein og hydrolysert kollagen. Gir deg et look som får deg til å se frisk, utvilt og opplagt ut.

  Perfekt til deg som ikke alltid får dine fulle 8 timer med søvn hver natt.
 • FlashPatch® Restoring Night Eye Gels – Øyemaske til natten som skal hjelpe til med å gjenopprette trette, stressede og hovne øyne. La de ligge på over natten for optimal effekt og våkne opp med friske, lysere og mer ungdommelige øyne!

  Inneholder retinol og peptider som minsker fine linjer og Cedrus Atlantica Bark som lysner og reduserer mørke ringer rundt øynene.
 • Patchology Hydrate Sheet Mask – Ansiktsmaske til hud med behov for ekstra fuktighet. Gir huden en kraftig boost med fuktighet på kun 5 minutter.
  Inneholder blant annet Hyaluronsyre og vitamin B5, som bidrar til glød og en glattere hud.
 • Patchology Illuminate Sheet Mask - Ansiktsmaske med hyaluronsyre og vitamin B5 til hud med behov for ekstra glød. Gir en trøtt og sliten hud fornyet og ekstra glød og glatt hud på bare 5 minutter.
  Ekstrakter av lakris og grapefruktkjerne bidrar til en fornyet glød og jevnere hudtonen. Resultater vil syntes umiddelbart!
  Dette er askepottmasken som gir deg drømmegløden!
 • Patchology FlashMasque® Soothe 5 Minute Sheet Masks – Ansiktsmaske til stresset, rød og irritert hud som beroliger og beskytter huden.
  Masken inneholder naturlige betennelsesdempende ingredienser fra Aloe Vera-planten, samt rosmarin, salvie og lavendel som bidrar til en beskyttende barriere og bekjempelse av frie radikaler. Huden etterlates beroliget, myk og fuktig på bare 5 minutter.
 • Restoring Night CloudMasque - Sleeping Mask – En lett og luftig ansiktsmaske / nattkrem som gjenoppretter fuktighet i huden og hudens ungdommelige utseende mens du sover, slik at du våkner opp frisk og klar til en ny dag.

  Inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre, retinol og peptider, i tillegg til 17 næringsgivende planteekstrakter som jobber om natten mens du sover. 
 • Patchology Lip Service Gloss-to-Balm Treatment - 2-i-1 leppebalm og lipgloss som gir leppene dine et skikkelig boost og en sunn og perfekt «trutemunn».

  Inneholder fuktighetsgivende stoffer som hyaluronsyre og vitamin B3, kraftige antioksidanter som goji-bær, og Aloe Vera og honning for myke og fuktige lepper.

  Et FlexMasque-kompleks forvandler lipglossen til en nærende balsam som varer over tid. Brukes daglig.
 • SmartMud® No Mess Mud Masque – gi huden din en skikkelig detox med denne revolusjonerende masken som renser huden i dybden uten å tette igjen hudens porer. 

  Masken reduserer hudens urenheter og etterlater den ren, klar og glødende. Inneholder mineralrik, vulkansk aske, som sammen med Patchology sin unike FlexMasque ™ -teknologi bidrar til at de aktive ingrediensene trenger dypt ned i huden.


Kilde: Patchology

 

Les mer:

Mer koreansk hudpleie hos Vitusapotek: