Vitusapotek
Ansiktspleie

Seks fantastiske nyheter fra Dermalogica og Clear Start!

I høst finner du seks nyheter fra Dermalogica og Clear Start i ditt nærmeste Vitusapotek. Disse produktene vil blant annet redusere kviser og utbrudd, rense huden og roe ned sensitiv hud. Les mer om de ulike produktene og hvordan du enkelt kan inkludere disse i din hudpleierutine.

Kvinne som påfører ansiktskrem
Profile Picture
Publisert: 16.10.2023
Sist oppdatert: 19.10.2023

Dermalogica Oil To Foam Total Cleanser

En alt-i-ett rens som fjerner både makeup, talg og solkrem, samtidig som den etterlater huden ren og myk. Enklere blir det ikke! Formelen starter som en gelolje som smelter vekk makeup, solkrem og smuss. Når du tilsetter vann vil konsistensen bli til et skum som renser vekk resterende avfallsstoffer. Huden etterlates myk og fuktet.

Dermalogica Deep Breakout Liquid Patch

En gjennomsiktig svovelbasert punktbehandling som lindrer, klarner og forebygger nye kviseutbrudd. Formelen går fra flytende til en tynn, pustende film som beskytter mot forurensning og irritasjon. Bruk fingertuppen til å påføre en liten mengde direkte på huden så snart du kjenner et utbrudd er på vei og la det tørke inn i ett minutt før du påfører fuktighetskrem. Kan også trygt brukes av gravide.

Dermalogica Porescreen SPF40

Dette er en multifunksjonell solkrem med SPF40 som glatter ut linjer, reduserer synligheten av porer og ujevnheter i huden. Formelen gir huden en primer-effekt med feilfri finish og er derfor et perfekt underlag før makeup. Solkremen har et fysiske solfilter som smelter inn i huden ved påføring. Kremen inneholder også ingredienser som bidrar til å redusere talg, forbedrer utseendet til porene og forhindrer dehydrering av huden. Rist flasken godt før påføring.

Dermalogica Stabilizing Repair Cream

En balm-krem med fløyelsmyk konsistens som smelter inn i huden. Den reduserer tegn på sensitivitet, gir umiddelbar lindring og styrker huden i dybden. Stabilizing Repair Cream hjelper huden til å bygge sine egne ceramider, reparerer hudbarrieren og lindrer rødhet samtidig som den forhindrer fremtidig irritasjon. Perfekt fuktighetskrem for de som har sensitiv hud.

Dermalogica Special Cleansing Gel Refill

Bestselgeren Special Cleansing Gel får du nå også som refill (500ml) slik at du kan bruke den beholderen du allerede har og reduserer dermed plastforbruket. Denne rensen, som er en stor favoritt hos mange, fjerner urenheter uten å forstyrre hudens naturlige fuktbalanse. Sitronmelisse og lavendelekstrakt virker beroligende på huden, mens naturlig såpeurt skånsomt fjerner smuss og urenheter. Uten kunstig farge eller duft.

Clear Start Clarifying Body Spray

Si farvel til kviser og utbrudd på kroppen! Denne kroppssprayen inneholder salisylsyre som klarner og forebygger kviseutbrudd. Sprayen gir en lett mist og kan brukes i alle vinkler, også når den blir holdt opp ned som gjør den enkel å spraye på eksempelvis rygg og områder som kan være vanskelig å nå. Den vil lindre, kjøle og pleie huden samtidig som den balanserer talgproduksjonen og reduserer rødhet.

 

Kilder:

Leverandør

 

Dermalogica er en innovativ hudpleieserie med aktive og dokumenterte ingredienser, og er tilpasset dine unike behov. Clear Start™ er en serie produkter utviklet av Dermalogicas hudeksperter spesielt for ung hud, og inneholder aktive ingredienser som bidrar til bekjempelse av kviser.

Se alle produkter fra Dermalogica her

 

Les mer: