Vitusapotek
Ansiktspleie

Slik pleier du huden din i sommer

Etter en lang og mørk vinter er det deilig med lysere tider og sol, men dette værskiftet kan være en påkjenning for huden vår. Solen kan føre til solbrenthet, dehydrert hud, pigmentering og andre skader som påvirker huden vår. Det er derfor viktig å gi huden vår ekstra pleie for å få en sunn og glødende hud om sommeren. 

Slik pleier du huden din i sommer
Profile Picture
Publisert: 23.05.2023
Sist oppdatert: 13.12.2023

Gjennom 4 trinn med produkter fra Dermalogica vil du oppleve en forskjell på huden din, enten ved å inkludere et av produktene, eller kombinere flere. Med en god rutine kan du være sikker på at huden din er beskyttet gjennom hele sommeren.

1. Rens huden din grundig

Svette og olje fra huden din kan føre til tilstoppede porer og kviser. Med Special Cleansing Gel renser du bort smuss, sminke og urenheter uten å forstyrre hudens naturlige fuktbalanse. Den skummende rensen passer for alle hudtyper, er såpefri og inneholder beroligende ingredienser.

2. Peeling av huden din

Frisk opp huden din for å bli kvitt døde hudceller og forbedre hudens tekstur med daglig peeling. Daily Microfoliant er en skånsom pulverpeeling som passer for alle hudtilstander og etterlater huden jevn og glødende hver eneste dag.

3. Tilfør ekstra fuktighet

Varmt vær og sol kan føre til dehydrering og tørr hud. Circular Hydration Serum er et langtidsvirkende fuktighetsserum som umiddelbart tilfører fuktighet til huden, etterfyller fuktighet innenfra og forebygger fremtidig tap av fuktighet.

4. Beskytt huden din med solfaktor (SPF)

SPF beskytter huden mot skadelige UV-stråler som kan føre til solbrenthet og fotoaldring. Invisible Physical Defense SPF30 er en bredspektret solkrem som beskytter mot UVA- og UVB-stråler fra solen, med en helt usynlig finish som ikke føles tykk og klissete. Husk å påføre jevnlig gjennom dagen, spesielt etter svømming eller svetting.

 

Sommeren er en tid for ferie og avslapning, men det betyr ikke at vi skal glemme å ta vare på huden vår. Med disse tipsene vil huden din holde seg sunn og glødende gjennom hele sommeren. Lurer du på mer om bruk av solfaktor eller produktene fra Dermalogica? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere i et av våre apoteker. Vi hjelper deg gjerne!