Vitusapotek
Ansiktspleie

Solen og hyperpigmentering

Solen har begynt å titte frem, og sommeren er rett rundt hjørnet. Med sol, varme og lange dager følger også økt eksponering for UV-stråler, noe som kan øke risikoen for hyperpigmentering. Hyperpigmentering er en vanlig hudlidelse som resulterer i mørke flekker eller ujevnheter i huden. Eucerin har utviklet en Anti-pigment serie av produkter som kan hjelpe deg med å redusere synligheten av hyperpigmentering og få tilbake en jevnere hudtone.

Solen og hyperpigmentering
Profile Picture
Publisert: 24.05.2023
Sist oppdatert: 07.05.2024

Solbeskyttelse 

En av de mest effektive måtene å forebygge og behandle hyperpigmentering på er å bruke solbeskyttelsesfaktor (SPF) hver dag. Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF 50 er et hudpleieprodukt som kombinerer høy solbeskyttelsesfaktor med pigmentreduserende egenskaper. Denne solkremen beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler samtidig som den reduserer produksjonen av melanin, det pigmentet som forårsaker hyperpigmentering. Ved å bruke Eucerin Anti-Pigment SPF 50 daglig, kan du beskytte huden din mot solskader og bidra til å forebygge ytterligere pigmentering. Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF 50 er en variant med farge som jevner ut hudtonen. 

 

Hudpleie som reduserer pigmentering 

For de som allerede opplever hyperpigmentering, tilbyr Eucerin Anti-Pigment-serien flere produkter som er spesielt designet for å behandle og redusere synligheten av ujevnheter i huden.

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum er et banebrytende produkt som kombinerer to aktive ingredienser: Thiamidol og hyaluronsyre. Thiamidol er en patentert ingrediens som har vist seg å effektivt redusere produksjonen av melanin og dermed redusere synligheten av pigmentflekker. Hyaluronsyre fukter og mykgjør huden samtidig som den forbedrer elastisiteten. Ved å påføre Eucerin Anti-Pigment Dual Serum på de berørte områdene, kan du bidra til å redusere størrelsen og intensiteten av pigmentflekker samtidig som du gir fuktighet til huden.

 

Et annet produkt i serien er Eucerin Anti-Pigment Dagkrem SPF 30, som inneholder Thiamidol og UV-beskyttelse. Denne dagkremen hjelper til med å redusere produksjonen av melanin samtidig som den beskytter huden mot solens skadelige stråler. Ved å bruke Eucerin Anti-Pigment Dagkrem SPF 30 daglig kan du bekjempe hyperpigmentering samtidig som du oppnår en jevnere og mer beskyttet hud.

 

For å komplettere din daglige hudpleierutine kan du bruke Eucerin Anti-Pigment Nattkrem. Denne nattkremen inneholder også Thiamidol og hjelper til med å redusere synligheten av pigmentflekker og ujevnheter mens du sover. Kremen virker aktivt på melaninproduksjonen og bidrar til å jevne ut hudtonen over tid. Med sin rike og nærende formel hjelper Eucerin Anti-Pigment Nattkrem til å forbedre hudens tekstur og etterlater den myk og strålende.

 

Målrettet behandling 

Anti Pigment Spot Corrector er spesialdesignet for å målrette og redusere produksjonen av melanin, pigmentet som forårsaker flekker på huden. Den unike formelen inneholder Thiamidol, en kraftig ingrediens som jevner ut hudtonen og reduserer synligheten av eksisterende flekker over tid. For å oppnå optimale resultater, anbefales det å bruke Anti Pigment Spot Corrector på de spesifikke områdene med pigmentflekker. Masser forsiktig inn produktet i huden for å sikre maksimal absorpsjon og effekt. 

 

En helhetlig tilnærming til hyperpigmentering

Anti-Pigment serien fra Eucerin er utviklet med tanke på å møte behovene til personer med hyperpigmentering. Produktene er dermatologisk testet og er klinisk bevist å være effektive for å redusere synligheten av pigmentflekker og ujevnheter i huden. 

 

Husk at resultater kan variere fra person til person, og det er viktig å være tålmodig og konsekvent i bruk av produktene. For best resultat anbefales det å bruke produktene regelmessig over tid og kombinere de med sunne hudpleievaner som inkluderer solbeskyttelse og riktig rensing av huden. Så i år, når sommeren nærmer seg og solen begynner å skinne, trenger du ikke bekymre deg for hyperpigmentering. Med Eucerin Anti-Pigment serien kan du ta kontroll over din hudtone og få tilbake en jevn og strålende hud. 

 

Kilde: Beiersdorf Ab