Vitusapotek
Ansiktspleie

Vår kompetanse innen hudpleie

Vitusapotek ønsker å være din beste rådgiver på hud. Ved å besøke et Vitusapotek får du alltid god og personlig rådgivning. Hos oss finner du hudeksperter i alle våre Vitusapotek, som ønsker å hjelpe deg med å ta vare på den huden du har og tilpasse riktig hudpleie for nettopp din hud.

Vår kompetanse innen hudpleie
Profile Picture
Publisert: 11.11.2015
Sist oppdatert: 04.01.2024

Vitusapotek - best på hud

Vitusapotek ønsker å være din beste rådgiver på hud.

Ved å besøke et Vitusapotek får du alltid god og personlig rådgivning. Vi ønsker å hjelpe deg med å ta vare på den huden du har og tilpasse riktig hudpleie for nettopp din hud. Hele livet gjennom. 

Vi har over lengre tid investert i kunnskap for å være i stand til å være den apotekkjeden med best kompetanse på hudpleie. På den måten skal vi kunne tilby deg nettopp det produktet som passer best til din hud.

Kompetanse på hudpleie

Som et ledd i denne satsingen har vi inngått et samarbeid med Hudpleieakademiet, en av Norges største hudpleieskoler. Flere av våre ansatte har spesialkompetanse innen dermatologi og kosmetisk kjemi. I opplæringen legges det vekt på å analysere og avdekke den enkelte kundes behov. På denne måten kan vi gi hver enkelt et enda større utbytte av å være kunde hos Vitusapotek.

Hudeksperter i alle våre Vitusapotek

I dag finner du hudeksperter som står klare til å hjelpe deg i alle våre Vitusapotek, over hele landet. Finn ditt nærmeste Vitusapotek her

Gratis hudanalyse i alle Vitusapotek

Hos oss i Vitusapotek kan du få målt fuktigheten i huden din - besøk et av våre mange apotek og sjekk huden din raskt og effektivt. En hudanalyse og fuktmåling av huden kan fortelle deg hvilke hudpleieprodukter som passer til akkurat deg og din hud. Tjenesten er gratis og trenger ingen forhåndsbestilling.

Kom innom oss, så hjelper vi deg!

Hudpleiesalonger

I tillegg til samarbeidet med Hudpleieakademiet har vi etablert hudpleiesalonger i seks av våre apotek. Våre hudpleiesalonger tilbyr et variert utvalg av behandlinger fra kvalifiserte hudterapeuter. Hudpleiesalongene finner du i:

OSLO

STRØMMEN

BERGEN

STAVANGER

BODØ

TROMSØ

 

Se prisliste for våre behandlinger og bestill time her.


Velkommen som hudkunde hos Vitusapotek!

Les mer: