Vitusapotek
Hår og hodebunn

Sunn hodebunn med riktig pH – balanse

Riktig pH – balanse i hodebunnen hjelper til med å holde håret og hodebunnen sunn og sterk. Hårpleie fra OGX er pH – balansert for å gi hår og hodebunn pleien den trives med.

Sunn hodebunn med riktig pH – balanse
Profile Picture
Publisert: 09.04.2021
Sist oppdatert: 14.04.2021

Sunn hodebunn i balanse

Det er med hodebunnen som med resten av kroppen; den bør pleies. Er ikke håret så sunt som du ønsker, ligger utfordringen ofte i hodebunnen. En hodebunn i ubalanse, kan gi raskere fett hår, flass og kløe, som igjen påvirker håret. En sunn hodebunn gir friskt og vakkert hår. Hårprodukter med pH – balanserte formler beskytter hårfargen, holder håret skinnende, gir bedre frizz- kontroll, bidrar til å redusere splittede tupper og gir langvarig fuktighet til hår og hodebunn.

pH – balanse

pH - balanse er et ord ikke alle har et forhold til, men, de som har hørt ordet før assosierer det muligens med underliv.

pH – skalaen varierer mellom 0 – 14. Håret og hodebunnen har en naturlig pH mellom 4,5 – 5,5. Denne pH – verdien hjelper til å holde både håret og hodebunnen sterk og beskyttet mot skader. Å velge en sjampo og balsam som er nærmest hårets naturlige pH er nøkkelen!

Så hvordan vet man at håret og hodebunnen er pH balansert?

Hvis du bruker en sjampo hvor pH`en er for lav, kompromitteres evnen til å rengjøre. Håret kan bli fortere fett og du kan kjenne at du har en oljete hodebunn.  Hvis sjampoens pH er for høy, kan det forårsake skade og føre til uønsket krus. Her vil du kunne føle at håret fort tørker ut og kan bli fortere elektrisk.

Hårpleie fra OGX

OGX sine pH – balanserte produkter er fullpakket med nærende oljer, eksotiske ingredienser og fantastiske dufter som du og håret ditt vil elske. Gi håret og hodebunnen pleien den trives med.

OGX tilbyr ulike underserier som alle er pH- balanserte, men som retter seg mot ulike hårtyper. Så her gjelder det å finne ut hva håret ditt trenger. Husk å alltid bruke balsam etter sjamponering, da lukker man skjellaget i håret.

OGX Argan Oil of Morocco

OGX Argan Oil of Morocco er en blanding av arganolje, vitamin E og antioksidanter. Beskytter håret ved styling og velegnet til slitt, farget og fuktfattig hår.

OGX Biotin & Collagen

OGX Biotin & Collagen inneholder vitamin B7 (biotin), kollagen og hveteprotein som hjelper håret med å holde på fukt og tilfører volum. Godt egnet for flatt, tynt hår.

OGX Coconut Milk

OGX Coconut Milk består av en blanding av kokosmelk, eggehviteproteiner og lett kokosnøttolje som gjenoppretter hårets styrke og elastisitet. Egnet for alle hårtyper som trenger tilførsel av fukt.

OGX Apple Cider Vinegar

OGX Apple Cider Vinegar - inneholder eplesidereddik som skånsomt renser håret. Gir fukt og glans til håret og har en deilig frisk og fruktig duft av eple. Egnet for alle hårtyper som ønsker å fjerne overskudd av fett (talg) og stylingrester.

Kilde: Leverandør

Sist oppdatert: april 2021

Les mer: