Vitusapotek
Kroppspleie

Favoritter til kropp og ansikt fra Cosmica

Cosmica har en rekke deilige produkter til både kropp og ansikt. Finn dine favoritter blant vårt store utvalg av hudpleieprodukter her.

Favoritter til kropp og ansikt fra Cosmica
Profile Picture
Publisert: 20.05.2020
Sist oppdatert: 16.02.2024

Pleie til tørr vinterhud 

Gjenopprett hudens fuktighet både i og etter dusjen med kroppsproduktene fra Cosmica. Start kroppsrutinene med deilig og pleiende dusjolje. Cosmica sine dusjoljer passer for alle hudtyper, også den tørre og sensitive huden som trenger mer pleie og fuktighet. Cosmica Caring Shower Oil inneholder pleiende vegetabilske oljer, blant annet soya- og solsikkeolje. Den inneholder også naturlig melkesyre, som bidrar til å gjenopprette og opprettholde hudens pH-nivå, noe som styrker hudbarrieren og gjør den mindre sensitiv.

 

Bruk så en body lotion som fukter huden intensivt og i dybden. Cosmica Body Lotion Rich er en ekstra rik body lotion med sheasmør som gir intensiv fuktighet i 48 timer. Den mykgjører og gir næring til tørr hud. Trekker raskt inn i huden, klisser ikke og gjør huden myk.

Glød til ansiktet

En renseolje til ansiktet gir en svært skånsom og effektiv rens uten å tørke ut uten. Cosmica Gentle Cleanse Oil er en mild og lett renseolje som blir til en kremaktig melk når den kommer i kontakt med vann. Fjerner alle typer sminke, smuss og urenheter samtidig som den pleier huden og etterlater den ren, myk og frisk.

 

Cosmica sine effektive boostere gir glød, jevnere hudtone og fuktighet – uansett hva huden din trenger, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi den rette boosten. Cosmica Boosters tilbyr tre konsentrerte serum som tar hudpleierutinen din til neste nivå.

 

Se hele Cosmica sitt sortiment her.