Vitusapotek
Kroppspleie

Favoritter til kropp og ansikt fra Cosmica

Cosmica har en rekke deilig produkter til både kropp og ansikt. Finn dine favoritter blant vårt store utvalg av hudpleieprodukter her.

Favoritter til kropp og ansikt fra Cosmica
Profile Picture
Publisert: 20.05.2020
Sist oppdatert: 07.12.2022

 

CARING SHOWER OIL

Mild dusjolje som effektivt rengjør huden og er rik på pleiende vegetabilske oljer, f. eks soyaolje og solsikkeolje. Etterlater huden beskyttet, beroliget og myk. Tilfører huden fuktighet i opptil 8 timer etter bruk.

BODY LOTION RICH

Ekstra rik body lotion med sheasmør som gir intensiv fuktighet i 48 timer, mykgjør og gir næring til tørr hud. Trekker raskt inn i huden, klisser ikke og gjør huden myk.

RENEWING FACE OIL

Intensivt nærende ansiktsolje som motvirker aldringstegn og gir naturlig glød. Den unike blandingen av naturlige oljer fra engkarse, raps og kokos gir intensiv næring og naturlig glød. Antioksidantene Q10 og vitamin E motvirker tegn på aldring.

 

Gjenopprett hudens fuktighet både i og etter dusjen med produkter fra Cosmica

I dusjen: Dusjolje
Passer for alle hudtyper, også den tørre og sensitive huden som trenger mer pleie og fuktighet. Cosmica Caring Shower Oil inneholder pleiende vegetabilske oljer, blant annet soya- og solsikkeolje. Den inneholder også naturlig melkesyre, som bidrar til å gjenopprette og opprettholde hudens pH-nivå, noe som styrker hudbarrieren og gjør den mindre sensitiv.

Etter dusjen: Body Lotion
Bruk en body lotion som fukter huden intensivt og i dybden. Cosmica Body Lotion Rich er en ekstra rik body lotion med sheasmør som gir intensiv fuktighet i 48 timer. Den mykgjører og gir næring til tørr hud. Trekker raskt inn i huden, klisser ikke og gjør huden myk.

For ekstra fukt og glød: Renewing Face Oil
Nummer en blant Biancas favoritter er Cosmica Renewing Face Oil. Den gir næring og glød til huden samtidig som den beskytter ved hjelp av naturlige oljer. 

TIPS! Bland noen dråper i foundation din for å få ekstra fuktighet og glød gjennom dagen.