Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Vichy Mineral 89 Booster 50 ml

(23) Vurder dette produktet
30% rabatt
kr 241,40 kr 344,90
Tilgjengelig på nett (99+) Sjekk tilgjengelighet i apotek

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

Fri frakt hvis du handler for 450,-
*gjelder ikke ved kjøp av reseptbelagte varer eller ved levering hjem på døren.

Leveringsalternativer

Klikk & hent

Hent i apotek etter 1 time.

I postkassen / post i butikk

Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager.

Levering på døren

Få varene levert hjem innen 2-5 virkedager.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Vichy Mineral 89 Booster 50 mlApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

4,674 av 5
23 kundevurderinger Gi din vurdering
Nina 02/07/2021
Jeg deltar som testpilot hos Smartson, og var så heldig at jeg mottok dette produktet gratis. Har brukt produktet i ca to uker, morgen og kveld etter rensing av huden, og er så langt veldig fornøyd. Det er bare en liten mengde som trengs, den absorberes raskt og føles bra på huden. Føles litt som den booster huden før jeg fortsetter på rutinen min. Jeg har veldig sensitiv hud, men denne fungerer veldig bra for meg.
Gjestebruker 01/07/2021
Jeg deltar som testpilot hos Smartson, og var så heldig at jeg mottok dette produktet gratis. Som mann er ikke dette noe jeg bruker til vanlig, men siden jeg fikk teste tenkte jeg hvorfor ikke, og dro igang en 3 ukers test, og jeg satt igjen med en fresh følelse. Spesielt på morgenen gav den en ekstra fresh start da jeg puttet den i kjøleskapet over natten slik at jeg fikk en skikkelig boost når jeg påførte den. Lukten er også mild!
A 30/06/2021
Jeg har vært testpilot for Smartson, og har mottatt dette produktet gratis. Jeg synes denne var fin å bruke, trekker raskt inn, gir glød. Veldig fin til tørr og sart hud.
Kine 30/06/2021
Godt serum som er drøyt i bruk. Det trekker lett inn i huden og lukter lite og rent. Fin til fuktighets boost både sammen med krem eller alene. Testet det gratis som testpilot for Smartson
Loved this ! 27/06/2021
This had no fragrance and felt like putting a gel like water on my skin, and I loved it ! I would like to keep using it to see if I notice a heavy difference, but it's definitely something I've wanted to try for a while !! I tested this product via smartson!
Last flere omtaler