Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Vichy Mineral 89 Booster 50 ml

(26) Vurder dette produktet
30% rabatt
kr 265,90 kr 379,90
Tilgjengelig på nett (99+)

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

 Fri frakt ved kjøp over 450,- 

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

I postkassen / post i butikk

Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager.

Levering på døren

Få varene levert hjem innen 2-5 virkedager.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Vichy Mineral 89 Booster 50 mlApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

4,712 av 5
26 kundevurderinger Gi din vurdering
Mich 11/02/2023
Super super sérum! My skin feels hydrated and fresh the whole day. I have sensitive oily skin and l have not encountered problems. I love it!
Ingvild 10/06/2022
Påfør fuktighetsspray først for best fuktopptak- og du ser dette serumet virker. Veldig fornøyd, gjennkjøp flere ganger.
Nina 02/07/2021
Jeg deltar som testpilot hos Smartson, og var så heldig at jeg mottok dette produktet gratis. Har brukt produktet i ca to uker, morgen og kveld etter rensing av huden, og er så langt veldig fornøyd. Det er bare en liten mengde som trengs, den absorberes raskt og føles bra på huden. Føles litt som den booster huden før jeg fortsetter på rutinen min. Jeg har veldig sensitiv hud, men denne fungerer veldig bra for meg.
Gjestebruker 01/07/2021
Jeg deltar som testpilot hos Smartson, og var så heldig at jeg mottok dette produktet gratis. Som mann er ikke dette noe jeg bruker til vanlig, men siden jeg fikk teste tenkte jeg hvorfor ikke, og dro igang en 3 ukers test, og jeg satt igjen med en fresh følelse. Spesielt på morgenen gav den en ekstra fresh start da jeg puttet den i kjøleskapet over natten slik at jeg fikk en skikkelig boost når jeg påførte den. Lukten er også mild!
A 30/06/2021
Jeg har vært testpilot for Smartson, og har mottatt dette produktet gratis. Jeg synes denne var fin å bruke, trekker raskt inn, gir glød. Veldig fin til tørr og sart hud.
Last flere omtaler