Vitusapotek
Sminke

Bli festklar med IDUN Minerals

Gjør deg glitrende og klar for festsesongen. Med IDUN Minerals har du verktøyene for å skape en strålende festmakeup som er mild og skånsom mot huden. Lær hvordan du kan løfte en daglig skjønnhetsrutine til et mer markert fest-glam.

Neglelakk og leppestift i røde nyanser fra IDUN minerals
Profile Picture
Publisert: 10.11.2023
Sist oppdatert: 07.05.2024

Forbered huden

Før du begynner med makeup, er det viktig å forberede huden. Start med å rense huden og påfør fuktighetskrem. Deretter anbefaler vi å preppe huden med IDUN Minerals Ready, Set, Refresh Spray for et langvarig resultat. Et godt tips er også å ha gode koster. Riktig verktøy er nøkkelen til et godt resultat.

Den perfekte basen

Velg en foundation som passer din hudtone og hudtype. IDUN Minerals Nordic Veil Foundation gir en jevn, dekkende og naturlig glødgivende finish, - perfekt for en festkveld.

 

Påfør concealer under øynene og på eventuelle ujevnheter for en feilfri finish.

 

Ønsker du et alternativ til foundation anbefales IDUN Minerals Skin Tint, som er en farget dagkrem og gir et mer naturlig resultat.

Legg vekt på øyene

Festmakeup handler om å legge vekt på øynene. Bruk IDUN Minerals' øyenskyggepalett, som for eksempel Brunkulla, for å lage en dramatisk look. Legg øyenskyggeprimeren Näckros først og deretter begynn med en av de lyseste nyansene fra øyeskyggepaletten over hele øyelokket som base. Legg så en mørkere nyanse i globallinjen og blend godt. For en ekstra dramatisk look trekk gjerne en strek fra ytterkanten av globallinjen og ned til ytterkanten av øyet. Avslutt med den lyseste nyansen i øyekroken for å gi blikket et løft.

Eyeliner og mascara

Bruk en eyeliner for å definere øynene ytterligere. For en mer dramatisk look kan du lage en "winged eyeliner" med IDUN Liquid Eyeliner. Fullfør med IDUN VATN Volum Mascara 38° som forsegler hver vippe og holder de på plass hele kvelden med fantastisk volum.

Fremhev kinnene


For å gi ansiktet definisjon, bruk IDUN Minerals' bronzer og blush. Påfør bronzeren under kinnbeina, langs hårfestet og på sidene av nesen. Deretter kan du legge en rosa blush på eplekinnene for en frisk og ungdommelig look. Påfør i bevegelser fra kinnet og mot hårfeste for å gi et naturlig løft.

 

Prikken over i’en!

En festlook er ikke komplett uten en vakker leppefarge. Velg en av IDUN Minerals' leppestifter som komplementerer din øyenskygge, eller IDUN Minerals Matte Lipstick – Jordgubb, for en klassisk rød farge.

 

For å ramme inn leppen og unngå at fargen sklir ut, velg en lipliner som passer din leppestift.

 

For en ekstra touch kan du også legge til glans på leppene med Lip Elixir eller våre lipglosser i
mange ulike nyanser.

Ready, Set, Refresh

For å sikre at makeupen holder hele kvelden, avslutt med IDUN Minerals «Ready, Set & Refresh» spray som vil ¨låse¨ makeupen på plass og gi en fløyelsmyk finish. Denne kan også brukes for å friske opp sminken under kvelden og tilfører mye fukt.

Sist men ikke minst, bærekraft

Når festen er over, og det er tid for å fjerne makeupen, husk at IDUN Minerals' produkter ikke bare er gode for huden din, men også for miljøet. Fra høy kvalitet og til forpakningen av produktene, er bærekraft kjernen i merket. Føl deg fin med et godt valg for både huden din og miljøet. Les mer om IDUN Minerals her

God fest! 

Kilder: Leverandør

Les mer: