Belladot Evelina Menskopp Large & Plus

 • Se større bilde
Din pris 259,90
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
Tilgjengelig på nett (99+) Sjekk tilgjengelighet i ditt Vitusapotek
Om produktet

Belladot Evelina Menskopp er en miljøvennlig og økonomisk mensbeskyttelse som trygt kan kan brukes under trening, mens du sover, svømmer og bader.

Evelina Menskopp fra Belladot er en ny og miljøvennlig erstatning for tamponger og truseinnlegg. Menskoppen samler opp blodet, og kan brukes om igjen og om igjen. Den er laget av myk allergi testet medisinsk silikon og den er gjenvinnbar. Evelina Menskopp kan fint brukes under trening, mens du sover, sømmer og bader, og kan sitte opptil 12 timer, avhengig av blødning. Evelina påvirker ikke pH-balansen og er fin å bruke dersom du har problemer med tørre eller skjøre slimhinner. Evelina kommer i to størrelser. Størrelse Small & Medium, for lite til moderat mengde. (Ø 40mm, L 45mm) Størrelse Large & Plus, for moderat til rikelig mengde. (Ø 45mm, L 55mm) Størrelse Large & Plus anbefales dersom du har født barn. Ved valg av riktig størrelse og litt øving på å innføre den riktig, vil du ikke merke menskoppen.

Hvordan bruke produktet:

Sånn bruker du Evelina Menskopp: Vask hendene nøye og klem den myke menskoppen litt sammen på midten, brett èn gang og før den inn i skjeden. Det hjelper å sitte eller stå i en stilling slik at du har enkel tilgang. Koppen skal settes inn i skjedeåpningen. Kjenn deretter etter med fingrene at menskoppen er spent helt ut og tett mot skjedeveggene. Vri eventuelt litt på den ved hjelp av tappen for å åpne den helt. Dra i tappen for å fjerne menskoppen ved behov. For å tømme koppen tas den ut, skyldes i litt vann og settes tilbake igjen. Tips for bruk av Evelina Menskopp: - Før du bruker menskoppen for første gang og før hver syklus, skal den kokes i 5-7 minutter. - Oppbevares i posen når den ikke er i bruk. - Hvis menskoppen er litt fuktig når du setter den inn, er det enklere å få det til riktig. - Vri forsiktig den ene kanten ut først når du skal fjerne menskoppen slik at vakumet slipper ut. - Tappen nederst kan fint klippes til hvis den føles for lang. - Tøm og skyll menskoppen ca. hver 4-8 time, avhengig av blødning. - Dersom menskoppen føles litt for stor kan du bruke vannbasert glidemiddel for å gjøre innføringen enklere.

Navn: Belladot Evelina Menskopp Large & Plus
Varenummer: 912827
Leverandør: Masq As
Merkenavn: Se alle Belladot
Advarsel:

1. Kok Evelina i vann før hver periode. 2. Tøm koppen hver 4 - 8.time. 3. Oppbevar alltid Evelina i medfølgende pose når den ikke er i bruk. 4. Har du tørre slimhinner kan du bruke litt vannbasert glidemiddel for å gjøre innføringen enklere. 5 .Evelina Menskopp kommer i 2 størrelser.

100% medisinsk silikon. 

  Belladot Evelina Menskopp Large & Plus
  Apotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider