Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Belladot Evelina Menskopp Small & Medium

(6) Vurder dette produktet
30% rabatt
kr 185,40 kr 264,90

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

 Fri frakt ved kjøp over 450,- 

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

I postkassen / post i butikk

Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager.

Levering på døren

Få varene levert hjem innen 2-5 virkedager.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Belladot Evelina Menskopp Small & MediumApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

3,583 av 5
6 kundevurderinger Gi din vurdering
Ida 19/05/2022
ELSKER menskopp. Skal aldri tilbake til tamponger og bind. Den er på ingen måte vond å ta ut når du bruker rett teknikk, men kan være knotete i starten. Fordelen med menskopp er at du slipper å bytte like hyppig som tampong - denne lekker ikke, og for min del bytter jeg hver 12 time, så det å gå ut på offentlig toalett er ingen problem, for da har jeg skiftet på forhånd. Anbefales på det sterkeste, har nå brukt menskopp i 4 år!
Gjestebruker 18/02/2022
Alt som puttes inni kan forsvinne lengre inn enn man ønsker. Denne koppen har en veldig dårlig løsning på tuppen. Den er tynn, glatt og derfor vanskelig å ta ut dersom koppen har flyttet litt på seg. Panikk.
Gjestebruker 15/08/2021
Kjøpte for en dag siden. Og prøvd. Egentlig jeg anbefaler ikke. Det er greit at det er komfortabel. MEN! Det er sikkelig vond når det tas ut. Syns også det er ikke hygienisk heller. Du har ikke alltid muligheten å få en toalett som hjemme. Når du er ute for eksempel og du har en toalett som på en storsenter og doen er på en side og vaske plass er på en annet side, hva du gjør da? Bruker tamponger eller binder fordi det er lettere å bruke/bytte. Dessverre , det er en nei takk fra meg.
Gjestebruker 16/03/2020
Beste kjøpet jeg har gjort. For uten om noe magesmerter er det som å ikke ha mensen. Enkel å rengjøre. Litt tilvenning, men fant mye enkle tips på youtube. Ambefales på det sterkeste.
Maria 20/08/2019
Kjøpte denne for en stund siden og den er helt fantastisk! Jeg pleier å få vondt av tampong og syns bind er ubehaglig. Denne følte jeg ikke at jeg hadde en gang og ingen lekkage! Anbefaller på det sterkeste, i tilegg er den jo miljøvennlig!
Last flere omtaler