Vitusapotek
Medisin

Digital fullmakt

Gjør hverdagen enklere med Digital fullmakt! Med Digital fullmakt ønsker vi å gjøre hverdagen litt enklere for de som trenger det mest, ved at den "gamle" papirfullmakten nå kan fylles ut digitalt og oppbevares på mobiltelefonen til personen som skal bruke den. Trygt, raskt og enkelt!

Digital fullmakt
Profile Picture
Publisert: 24.04.2018
Sist oppdatert: 17.01.2023


Last ned appen «Digital fullmakt» fra App Store her!

Last ned appen «Digital fullmakt» fra Google Play her!

Hvordan fungerer en Digital fullmakt?

Når du besøker Vitusapotek skal du få den beste hjelpen og den beste opplevelsen. Men hva med deg som ikke er i stand til å besøke apoteket selv? Eller du som er pårørende og gjerne skulle hentet ut medisiner til den som er syk? Vi ønsker å bidra til å gjøre hverdagen din så enkel som mulig. 

Dette er bakgrunnen for at Vitusapotek har lansert vår egen digitale fullmakt. En løsning som er tilgjengelig for alle, er enkel å bruke og som beskytter persondata. Fullmakten kan nå fylles ut digitalt og oppbevares på mobiltelefonene til den som skal bruke fullmakten, trygt, raskt og enkelt!

En Digital fullmakt opprettes via en app på mobiltelefonen til den som får fullmakten og som skal hente ut medisiner. Fyll ut den digitale fullmakten sammen og besøk deretter ditt nærmeste Vitusapotek. Fullmakten fungerer på akkurat samme måte som en hvilken som helst annen fullmakt. Dette er gjort på noen få minutter og krever ingen opplæring.


Last ned appen «Digital fullmakt» fra App Store her!

Last ned appen «Digital fullmakt» fra Google Play her!

 

Du kan også skrive fullmakten på papir, eller fylle ut et fullmaktsskjema. Les mer her.