Vitusapotek
Medisin

Trygghet på Vitusapotek

Det er like trygt å handle medisiner på vitusapotek.no som det er å handle over disk i Vitusapotek! Du identifiserer deg og vi finner frem reseptene dine. Du godkjenner og betaler og en av våre farmasøyter ser over bestillingen før vi sender den til deg. Slik garanterer vi at du får riktige medisiner, og at ingen andre kan se dine resepter.

Trygghet på Vitusapotek
Profile Picture
Publisert: 12.10.2016
Sist oppdatert: 05.12.2022

Trygg innlogging

Vitusapotek.no bruker samme sikkerhetsteknologi og kryptering som nettbankene. For å se oversikt over reseptene dine og bestille medisiner hjem, må du derfor logge inn med tradisjonell eller mobil BankID, eventuelt en annen elektronisk ID. Les mer og se hvordan du kan skaffer deg elektronisk ID her.

Er du usikker på om du er på et trygt sted er det bare å se etter den grønne hengelåsen i søkefeltet. Da er du garantert at ingen uvedkommende har tilgang.

Trygg lagring

Bestiller du medisiner på vitusapotek.no så er personopplysningene dine i trygge hender: I vårt eget, spesialtilpassede system sikrer vi at ordren din bare er synlig for farmasøyter og apotekteknikere på det Vitusapoteket du sendte bestillingen til.

Trygg betaling

Hver gang du betaler på vitusapotek.no så er det Netaxept fra Nets som står for betalingsløsningen. Det betyr at vi ikke har tilgang på dine kortopplysninger, og at du selv bestemmer om du vil at Nets skal huske kortdetaljene dine eller ei. Les mer om Nets her.

Her kan du logge deg inn og bestille dine medisiner, trygt og enkelt hos oss.