Vitusapotek
Reise

Festival

Festival betyr for de fleste god musikk og sosialt samvær. For å ikke utsette seg for helseskade kan det være lurt å ta noen forholdsregler.

Festival
Profile Picture
Publisert: 11.11.2015
Sist oppdatert: 22.03.2023

Reisetips for festival

Beskytt ørene

Ørepropper er en god og viktig investering når du skal på musikkfestival. Støynivået på musikkfestivaler er ofte veldig høyt, og høy musikk over tid kan gi nedsatt hørsel og øresus. Quies ørepropper med støydempende, mykt skum er ørepropper som ikke endrer lydbildet, men gir en følelse av å senke volumet. 

Hygienetips

Våtservietter er pratisk å ha med seg på musikkfestival, det samme er våtservietter til intim bruk. Særlig hvis du skal bo på festivalområdet. Hånddesinfeksjonsmiddel dersom du ikke har tilgang på vask sikrer god håndhygiene.

Husk solkrem

Solkrem må du ikke glemme på festival. Ofte er man ute store deler av dagen, så solkrem blir viktig for å unngå å bli solbrent. Finn solkremen som passer deg i vår solkremguide.

Sikker sex

Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer, og kan være lurt å ha med seg. Les mer om kondom her.

Hold deg hydrert

Festivalområder kan bli svært varme og støyete, og sammen med lite søvn og alkohol, kan man fort bli dehydrert og få hodepine. Husk derfor å drikke mye vann.

Hva bør du ha i ferieapoteket?


En riktig god musikkfestival fra oss i Vitusapotek!