Vitusapotek
Sol

Eucerin solbeskyttelse – for alle hudtyper og alle aldre

Eucerin solbeskyttelse er utviklet i samarbeid med hudleger og passer for alle hudtyper og aldre, også sensitiv, fet og kviseutsatt hud. I sortimentet finner du også produkter som er spesielt tilpasset fine linjer og rynker, samt pigmentflekker. Finn familiens nye solkremfavoritt hos Eucerin!

Eucerin solbeskyttelse – for alle hudtyper og alle aldre
Profile Picture
Publisert: 16.03.2021
Sist oppdatert: 14.03.2024

Solbeskyttelse du kan stole på

Alle solproduktene fra Eucerin Sun har høy til svært høy solfaktor (SPF 30-SPF 50+) som effektivt forebygger solskader. De inneholder kun utvalgte, aktive ingredienser, og er klinisk og dermatologisk testet for både effekt og hudvennlighet hos barn og voksne. Eucerins solprodukter har lett konsistens, er enkle å påføre og absorberes raskt. De gir dessuten ekstra beskyttelse mot synlig høyenergilys.

Solens effekter på ansiktet

Ansiktet, halsen og brystpartiet er ofte mer utsatt for solen enn andre deler av kroppen. Disse partiene bør hver dag få solbeskyttelse som er spesielt utviklet for huden i ansiktet og som passer din hudtype og hudtilstand. For å imøtekomme alle hudtyper og behov, har Eucerin utviklet et bredt utvalg av ulike solkremer til ansiktet. 

Fet og/eller kviseutsatt hud

Se etter produkter med en lettere konsistens og pass på at de er «ikke-komedogene», det vil si at produktene ikke inneholder ingredienser som kan blokkere porer og utløse kviser.

Eucerin Oil Control Sun Gel-Cream SPF 50+ er en ikke-komedogen, mattende og uparfymert solkrem til ansiktet, perfekt til en kombinert, fet og akneutsatt hudtype. Gel-kremen har en ultralett konsistens som aboserberes raskt inn i huden og oppleves hverken klissete eller fet. Svette- og vannavstøtende. Kan brukes rundt det sensitive øyepartiet.

Eucerin Sun Hydro Protect Ultra Light Fluid SPF 50+ er en fuktighetsgivende og ultralett solkrem til ansiktet som absorberes raskt og gir en usynlig finish. Tetter ikke igjen porene.

Aldrende hud

Solen er ansvarlig for opptil 90 % av årsakene ved for tidlig aldring av huden. Alle Eucerin Sun ansiktsprodukter beskytter mot solen, men dersom tidlig aldring og aldringstegn er din fremste hudbekymring, bør du prøve en av Eucerin sine produkter til ansikt som forebygger og reduserer solindusert aldring:

Eucerin Photaging Control Sun Fluid SPF 50+ eller SPF 30. Disse inneholder høy – og lavmolekylær hyaluronsyre som fukter og fyller ut rynker og synlige aldringstegn i huden.

Eucerin Photoaging Control Tinted Sun Gel-Cream SPF 50+ er en fuktighetsgivende solkrem med farge som gir et jevnt og naturlig dekkende resultat. Solkremen inneholder hyaluronsyre, er ikke-komedogen og absorberer raskt inn i huden. Uparfymert.

Pigmentflekker og hyperpigmentering

Solen er den fremste årsaken til pigmentflekker (også kalt aldersflekker) og kan også utløse problem med hyperpigmentering som for eksempel postinflammatorisk hyperpigmentering.

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF 50+ er spesielt utviklet for å minske og forebygge pigmentflekker og hyperpigmentering som forårsakes av solen. Foruten en pålitelig solbeskyttelse, inneholder den også den unike og patenterte ingrediensen Thiamidol som bekjemper årsaken til hyperpigmentering. Den har klinisk bevist å redusere mørke flekker og forhindre at den gjenoppstår.

Eucerin Pigment Control Tinted Sun Gel-Cream SPF 50+ er en middels tonet solkrem til ansikt som forebygger og motvirker hyperpigmenteringer. Inneholder Thiamidol som bekjemper årsaken til hyperpigmentering. Ikke-komodogen og velegnet til sensitiv hud

Hvordan skal jeg smøre meg med solbeskyttelse i ansiktet?

Påfør solkremen om morgenen i stedet for, eller etter, din vanlige dagkrem. Ikke glem å smøre ørene og nakken. Vær nøye med å unngå øynene. Eucerin solprodukter beskytter huden din umiddelbart, så du behøver ikke vente en viss tid for å gå ut i solen. Du kan også påføre makeup med én gang om du ønsker det.

Hva er passende mengde solkrem for ansiktet?

Generelt kan man si at en tykk rand med solkrem som går fra toppen av din langfinger og ned til håndleddet normalt rekker for å dekke ansiktet, halsen og brystpartiet. Om du bruker ditt ansiktsprodukt for å beskytte hendene kan du bruke litt mer. Og selvsagt er det viktig at du smører deg regelmessig når du er ute i solen, spesielt etter bading, svetting og når du har tørket deg med håndkle.

Solbeskyttelse for hele familien

Eucerin Sun Dry Touc Ultra Light er en ultralette, ikke-fet og ikke-klebrig solbeskyttelse som er enkel å påføre på kroppen og absorberes bare på noen sekunder – uten å etterlate noen rester på huden. Den inneholder Oil Control Technology med mattende pigment som umiddelbart gir en tørr følelse på kroppen. Produktet er vannresistent (SPF 50+ er ekstra vannresistent), svetteresistent og sandavvisende, som betyr at sanden ikke fester seg like lett på huden. Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv, fet og kviseutsatt hud.

Produktet fås i SPF 30 og SPF 50+.

Solbeskyttelse spesielt tilpasset barn

Eucerin Kids Sun Spray SPF 50+Eucerin Sun Kids Dry Touch SPF50+ og Eucerin Sun Kids Trigger Spray SPF50+  er solbeskyttelse spesielt utviklet for å beskytte sensitiv og ung barnehud mot solbrenthet og hudskader forårsaket av solen. De er uparfymerte for å minimere risikoen for hudirritasjon, og kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Ekstra vannfast.

Solsprayen til barn gir ingen solkremflekker på klærne.

Tørr og atopisk hud

Solen gjør at huden kan tørke ut mer enn vanlig, og kan forverre en tilstand som for eksempel tørr hud og atopisk eksem.

Eucerin Sun Spray SPF 50+  er en lett og praktisk solspray som kan brukes av hele familien. Kliniske og dermatologiske studier viser god toleranse på sensitiv hud, inkludert hud med atopisk dermatitt (atopisk eksem). ​

Aftersun 

En aftersun skiller seg fra en vanlig fuktighetskrem ved at den i tillegg til å gi fukt, er avkjølende og bidrar til å roe ned huden etter soling. 

Eucerin After Sun Sensitive Relief har en lett konsistens som absorberes raskt, beroliger solstresset hud og reduserer rødhet. Denne aftersunen kan brukes på kroppen og i ansiktet, og passer til alle hudtyper- inkludert sensitiv hud. Påfør rikelig med produkt direkte etter soleksponering.

                                  

Kilde: Beiersdorf AB

Les mer: