Vitusapotek
Sol

Finn Svanemerkede produkter i Vitusapotek!

Mange ønsker å redusere miljøbelastningen fra eget forbruk, men hva er egentlig miljøvennlige produkter? Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, og har som mål å gjøre det enklere for deg å velge miljøvennlige produkter og tjenester. I Vitusapotek finner du Svanemerkede produkter, deriblant vår helt egen solserie, Vidi sol.

Produktene i serien Vidi sol presenteres
Profile Picture
Publisert: 19.03.2024
farmasøyt
Madeleine Nygård Stokvik har jobbet som farmasøyt siden 2009 og har mange års erfaring med kundeveiledning i apotek. Hun er nå en av våre faste skribenter, og brenner for å gi våre kunder gode råd og tips på nett. 
Sist oppdatert: 10.04.2024

Svanemerkede produkter i Vitusapotek

Vi i Vitusapotek bryr oss om miljøet, og er stolte bransjevinnere av Norsk Bærekraftbarometer, et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, i 2023.

Ekstra stolte er vi av vår egen solserie, nyheten Vidi sol! Alle produktene i Vidi sol er Svanemerket og anbefales av Asthma Allergy Nordic. Det betyr at i tillegg til å møte Svanemerkets krav, inneholder ingen av produktene parfyme og allergener, og er trygge for deg som har utfordringer med astma, allergi eller sensibilitet. Alle produktene i Vidi sol er veganske.

Du kan lese mer om kriteriene for å bli anbefalt av Asthma Allergy Nordic her.

Hva er Svanemerket?

Svanemerket er det offisielle miljømerket i alle de nordiske landene: Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Ordningen ble opprettet av Nordisk Ministerråd i 1989 for å gi forbrukere og innkjøpere troverdig miljøinformasjon om produkter (1).

Les mer om Svanemerket og hva det betyr at et produkt er Svanemerket her.

Her kan du bli kjent med alle produktene i Vidi sol

Vidi sollotion til barn SPF50 gir høy solbeskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.
Den trekker raskt inn i huden, bevarer fuktighet i huden og er vannresistent. Etterlater ikke huden hvit.

Vidi solspray til barn SPF30 og Vidi solspray til barn SPF50 gir høy solbeskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.
Den lette konsistensen trekker raskt inn i huden, bevarer fuktighet i huden og er vannresistent.
Den praktiske pumpen gjør den lett å påføre. Bare vri på låsemekanismen for å åpne/lukke sprayen. Etterlater ikke huden hvit.

Vidi solstift SPF50 gir høy solbeskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, er pleiende for huden og vannresistent. En solstift gir god beskyttelse på ekstra utsatte områder som nese, lepper, ører og kinn.

Vidi sollotion til kropp SPF30 og Vidi sollotion til kropp SPF50 gir høy solbeskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Den trekker raskt inn i huden, bevarer fuktighet i huden og er vannresistent. Etterlater ikke huden hvit.

Vidi solkrem til ansikt SPF30 gir høy solbeskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Den trekker raskt inn i huden, er vannresistent og inneholder fuktighetsgivende Aloe Vera og Saccharide Isomerate som hydrerer huden i dybden. Etterlater ikke huden hvit.

Vidi solkrem til ansikt SPF50 gir høy solbeskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Den trekker raskt inn og inneholder hyaluronsyre som bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå og øker elastisitet i huden. Tocopheryl Acetate beskytter huden mot frie radikaler og Saccharide Isomerate som hydrerer huden i dybden. Etterlater ikke huden hvit.

Finn alle produktene fra Vidi sol her

Kilder:

1. Svanemerket – Nordens offisielle miljømerke

Produktinformasjon- eget informasjonsmateriell

Se andre Svanemerkede produkter hos Vitusapotek:

Les mer: