Vitusapotek
Sol

Hvilken solkrem bør du velge?

Noe av det viktigste du gjør for huden din er å beskytte den mot skadelige solstråler, men visste du at det finnes ulike typer solkremer til ulike typer hud? Enten du trenger fukt, matt finish eller en lindrende solkrem – finn den solkremen fra Dermalogica som er tilpasset nettopp DIN hudtype her!

Hvilken solkrem bør du velge?
Profile Picture
Publisert: 16.04.2020
Sist oppdatert: 08.03.2023

Motvirk aldring og beskytt huden samtidig!

Dynamic Skin Recovery SPF50

Denne kremen er den ultimate anti-age superhelten! Solstråler er den aller største årsaken til hudaldring, og med denne fuktighetskremen kan du beskytte deg mot solen samtidig som du tilfører fukt, næring og peptider som jobber mot rynker og linjer.

Sensitiv hud?

Invisible Physial Defence SPF30

Har du sensitiv hud, er dette en lett solkrem til ansikt med fysisk filter som gir høy solbeskyttelse, samtidig som den ikke irriterer huden ved at den legger seg som et usynlig slør på huden. Et bioaktivt kompleks virker lindrende på huden og bidrar til å redusere skader fra UV-stråler, inkludert rødhet og tørrhet. Ideell for alle hudtyper, særlig sensitiv hud.

Fukt, glød OG beskyttelse!

Prisma Protect SPF30

Denne multitaskeren av en solkrem gjør alt: fukter huden, beskytter mot forurensning og ikke minst mot skadelige solstråler. I tillegg inneholder den aktive ingredienser som gjør at huden din gløder litt ekstra i dagslys! Perfekt under sminken for å preppe huden, og en favoritt for å opprettholde en god, daglig hudhelse.

Daglig fuktighetskrem OG beskyttelse mot hyperpigmentering!

Power Bright moisturizer SPF50

Dette er en daglig fuktighetskrem med solfaktor 50, som samtidig bidrar til beskyttelse mot utvikling av hyperpigmentering. Brunalger bidrar til å bekjempe oksidativt stress, som igjen kan føre til pigmenteringer i huden.

Kviser eller blank hud?

Oil Free Matte SPF30

Mange opplever at solkrem fører til kviser eller gjør huden blank i løpet av dagen, og sliter derfor med å finne solbeskyttelse til sin hudtype. Oil Free Matte SPF30 er utviklet for å møte nettopp dette behovet! Denne solkremen er lett å påføre, absorberer overflødig talg i løpet av dagen for en matt finish og gir god beskyttelse mot alle solstråler. Kremen bidrar i tillegg til å forebygge hudaldring.

Sport, aktivitet og vannlek i solen?

Protection Sport SPF50

Solkremen er ekstra vannresistent (80 minutter), er lett å påføre og kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Perfekt til sport og vannlek utendørs i solen! Den lette formelen bidrar til å motvirke fuktighetstap ved soleksponering. 

Skrevet i samarbeid med Dermalogica

Les mer: