Vitusapotek
Sol

NUXE Sun solpleie

Med solpleie fra NUXE Sun kan du nyte solens varme kjærtegn med ro i sinnet, mens du beskytter huden mot aldringstegn og solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Velg mellom sololjer, lette lotioner eller kremer som smelter på huden. Finn din favoritt fra NUXE Sun her.

NUXE Sun solpleie
Profile Picture
Publisert: 12.04.2023
Sist oppdatert: 13.12.2023

NUXE hudpleie

NUXE hudpleie er et ledende fransk hudpleiemerke med hudpleierutiner basert på naturlige ingredienser. Produktene er utviklet for alle typer hud, aldre og behov. Seriens mest kjente og bestselgende produkt, NUXE Huile Prodigieuse multifunksjonelle tørrolje, har blitt en favoritt hos mange kvinner verden over.

NUXE solpleie

Solpleie fra NUXE Sun er utviklet for å gi huden optimal beskyttelse under soling. Med få, patenterte solfiltre i hvert produkt sørger NUXE for å opprettholde sitt fokus på naturlige ingredienser og sin tilnærming til «ren skjønnhet», samtidig som produktene gir en bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

NUXE Sun sine patenterte formuleringer sørger for en anti-age cellulær beskyttelse og beskytter huden mot for tidlig fotoaldring knyttet til solens skadelige stråler.

Teksturene til NUXE Sun etterlater ikke en klebrig finish eller hvit film på huden og fremmer en vakker brunfarge. Naturlig carobpulver bidrar til å forsterke og forlenge brunfargen i NUXE Sun sine lette lotioner, smeltende kremer og glødende oljer.

Velg mellom solbeskyttelsesfaktor SPF30 eller SPF50 for å dekke dine behov til både ansikt og kropp.

NUXE solkrem til ansikt

NUXE Sun Face Cream SPF50 er en egen solkrem for ansiktet tilpasset en normal, tørr og kombinert hud. Solkremen matter ned og etterlater ikke en hvit film på huden.

Solkremen har høy solbeskyttelse og beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Motvirker aldringstegn forårsaket av solen og virker forebyggende på pigmentflekker. Innhold av naturlig carobpulver aktiverer og forlenger brunfargen i huden.

NUXE sololje til ansikt og kropp

NUXE Sun Oil Spray Face&Body SPF50 er en sololje med høy solbeskyttelse til både ansikt og kropp, tilpasset alle hudtyper. Oljen trekker raskt inn i huden og etterlater en glødende finish. Oljen blir ikke klissete på huden og har samtidig en vannavstøtende formel.

NUXE solspray til ansikt og kropp

NUXE Sun Spray SPF30 er en lett solspray for ansikt og kropp, tilpasset alle hudtyper. En sollotion i praktisk sprayformat ideell for rask og enkel påføring, for eksempel på stranden eller ved en aktiv livsstil. Solsprayen er både vann- og svetteresistent, har en lett tekstur som smelter inn i huden og etterlater ingen hvit film.

 

Alle NUXE Sun produktene er vannresistente og er testet på det marine miljøet.


Med NUXE Sun kan du nyte late dager i solen, hvor enn du måtte befinne deg. Og mens du påfører solpleie fra NUXE Sun og nyter sommerduften av søt appelsin, petitgrain og tiare i en fengslende base av vanilje og musk, kan du i tillegg på hvert produkt skanne en egen Spotifyliste og nyte god sommermusikk.


Kilde: Leverandør

Les mer: