Vitusapotek
Søvn

Duranoct – for en god natt søvn

Drømmer du om å våkne uthvilt etter en god natts søvn? Duranoct er et melatoninprodukt som støtter søvnen hele natten. Den unike kombinasjonstabletten gjør at du får både rask og forlenget søvnstøtte natten igjennom.

Duranoct – for en god natt søvn
Profile Picture
Publisert: 26.11.2021
Sist oppdatert: 13.12.2023

God søvn er viktig!

For å opprettholde god helse er søvn essensielt. God nattesøvn gir kroppen og hjernen tid til å restituere seg – klar for en ny dag. God søvn gjør oss bedre i stand til å tenke klart og konsentrere oss. Minner bearbeides, og vi blir mindre irritable. Les mer om gode råd for søvn her. 

Hva er Duranoct?

Duranoct er et melatoninprodukt i kombinasjon med planteekstrakter.

Å våkne uthvilt etter en god natts søvn kan påvirke livskvaliteten positivt. Dette kan vi merke på humøret og hvordan vi fungerer på dagen. Duranoct er derfor utviklet for å støtte søvnen på flere måter:

  • Bidrar til bedre søvn
  • Bidrar til avslapning
  • Trelagstablett – rask og forlenget støtte

En unik trelagstablett 

Duranoct støtter søvnen din på flere måter. Aktive ingredienser frigjøres fra trelags-tabletten over tid. På den måten får du både rask og forlenget støtte under søvnen. I tillegg til melatonin og vitamin B6 inneholder tabletten planteekstrakter som er kjent for å støtte søvnen: pasjonsblomst, valeriana, sitronmelisse og hagtorn. 

  • Det hurtigvirkende laget: Melatonin, valeriana og vitamin B6
  • Mellomlaget: Sitronmelisse og hagtorn
  • Det sakte frigjøringslaget: Melatonin og pasjonsblomst

                

Slik støttes søvnen av Duranoct

Duranoct er et melatoninprodukt i kombinasjon med planteekstrakter. Sitronmelisse, hagtorn og valeriana hjelper deg med å sove bedre, og pasjonsblomst bidrar til avslapning. Den unike trelagstabletten frigjør aktive ingredienser over tid, noe som gir både rask og forlenget støtte under søvn. 

Les mer om Duranoct her. 
 

 

 

Kilder: Helsedirektoratet.no (2021-01-29)

 

Les mer:

Duranoct anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose for melatonin (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.