Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

EKULF PowerFlosser Cordless

(4) Vurder dette produktet
kr 649,90
Tilgjengelig på nett (99+) Sjekk tilgjengelighet i apotek

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

Fri frakt hvis du handler for 450,-
*gjelder ikke ved kjøp av reseptbelagte varer eller ved levering hjem på døren.

Leveringsalternativer

Klikk & hent

Hent i apotek etter 1 time.

I postkassen / post i butikk

Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager.

Levering på døren

Få varene levert hjem innen 2-5 virkedager.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

EKULF PowerFlosser CordlessApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

4,375 av 5
4 kundevurderinger Gi din vurdering
Gjestebruker 27/08/2021
Brukte et år, knappen hadde problem og fikk den i retur uten problem. Topp kundeservice. Kjøpte air floss fra Philip, fungerer ikke bra med tennene mine. Jeg savner denne og denne flossen passes bedre. Nå har jeg kommet tilbake hit og bestilt to stk. En for meg og en for min mann. Håper han liker den.
Gjestebruker 26/08/2021
Denne synes jeg var veldig bra! Har virkelig følelse av ren munn, og jeg har ikke lenger dårlig ånde da jeg våkner om morgenen. I starten opplevde jeg blødning i tannkjøttet ved bruk, som forventet (som også med tanntråd). Anbefaler virkelig denne!
Gjestebruker 13/09/2020
Som tannpleier har jeg vært nysgjerrig på den. Har testet den først i form av å spyle etter tannpuss og gått over med tanntråd etter spyling for å se hva jeg fikk opp. Tanntråd var reint hver gang i 1 uke. Forsøk 2 var å teste den i 3 uker uten å bruke tanntråd, tannstikker eller mellomromsbørster, kun spyle med produktet. Målet var å se om jeg kom til å få blødning (betennelse i tannkjøttet) når jeg begynte å bruke tanntråd igjen. Resultat etter 4-5 ukers bruk er følelse av rene tenner og fortsatt frisk tannkjøtt selv uten tanntråd, tannstikker eller mellomromsbørster. Har fått min mann til å prøve den og den har blitt veldig populær i vårt hjem av store og små. Vi er alle enige om at den er enkel å bruke og gir en god følelse av rene tenner. Anbefales å prøve!
Last flere omtaler