Vitusapotek
Levering

Levering

Vitusapotek tilbyr levering av din bestilling til postkassen, hentested eller hjem på døren. Tilgjengelige leveringsalternativer er avhengige av pakkens størrelse og om din bestilling inneholder legemidler. Det er fri frakt på ordre over kr 450 (gjelder ikke ved levering på døren).

Eldre kvinne har nettopp tatt imot en pakke levert på døren. Esken er i brun kartong med svart pakketeip. Hun smiler mens hun ser ned på et dokument hun holder i hånden.
Profile Picture
Publisert: 04.06.2024
Sist oppdatert: 04.06.2024

Levering av din bestilling

Bestilte varer sendes med PostNord eller Helthjem, og tilgjengelige leveringsalternativer er avhengig av pakkens størrelse og om bestillingen inneholder legemidler. Det er fri frakt på ordre over kr 450 (gjelder ikke ved levering på døren).

Vitusapotek tilbyr flere ulike leveringsmåter, blant annet: Levering i postkassen (gjelder ikke legemidler), Utlevering på hentested, Levering på døren og levering med Helthjem.

PostNord: Levering i postkassen

Vi kan sende bestillingen til postkasse dersom pakken er innenfor målene 45x30x20 cm og veier under 5 kilo. Om postkassen er full eller for liten for pakken, vil budet levere pakken på dørmatten eller ta med seg pakken til nærmeste PostNord hentested og du vil få hentemelding. Dette kan medføre noe lengre leveringstid.

NB! Levering i postkassen gjelder ikke forsendelser med legemidler, da dette krever personlig utlevering med signatur. 

PostNord: Utlevering på hentested

Leveringsalternativet "Utlevering på hentested" må hentes på et PostNord hentested. Du legger inn mobiltelefonnummer i registreringen, og mottar en SMS fra PostNord når pakken er klar for henting. Ved ordre over kr 450,- vil du få tilsendt forsendelsen fraktfritt (gjelder ikke ved levering på døren).

PostNord: Levering på døren

Dette er forsendelser som leveres på ytterdøren mellom kl 08-21. Det kreves at mobiltelefonnummer registreres slik at PostNord kan sende SMS ved utlevering. Ved forsendelse av legemidler, kreves personlig utlevering og signatur.  

Helthjem

Helthjem leverer pakken din i postkassen eller på dørmatten, så langt det lar seg gjøre. Levering avhenger av adresse og størrelse på pakken. Er pakken større enn 5 kg, av stort volum (over 5 L) eller Helthjem ikke dekker ditt område, vil pakken din bli levert på nærmeste HeltHjem eller PostNord hentested.

Med Helthjem spores alle pakker, helt frem til leveringspunktet. Du som kunde får SMS når pakken ligger klar i postkassen eller på dørmatten din, eller evt. på nærmeste hentested.

Legemidler sendes ikke med Helthjem.

Les mer om Helthjem her.

Levering av ordre med reseptbelagte legemidler

Ved bestilling av reseptbelagte legemidler hjem eller til et PostNord hentested, er det kun bestiller som kan hente varene. For å få utlevert varene kreves det ID-kontroll, fullmakt kan ikke benyttes.

Fullmakt kan benyttes dersom man henter reseptbelagt medisin i apotek. Les mer om fullmakt her.

Kjølevarer

Vi tilbyr dessverre ikke levering av kjølevarer. Ønsker du å bestille kjølevarer, kan du velge Klikk&Hent, og hente i valgfritt apotek innen 1 time (i apotekets åpningstid og så fremt varene er på lager i apoteket).

Les mer: