Zonnic Munnspray med peppermyntesmak 1 mg/spray

400 spray  MUNNSPRAY , Flaske
 • Se større bilde
Din pris 399,90
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
Tilgjengelig på nett (99+) Sjekk tilgjengelighet i ditt Vitusapotek
Om produktet

Hjelpemiddel som virker innen 1 minutt mot nikotinabstinens i røykfrie perioder og ved røykeavvenning, samt røykereduksjon hos personer som ikke kan eller vil slutte å røyke.

Zonnic er indisert for behandling av tobakkavhengighet ved demping av nikotinsug og abstinenssymptomer, som dermed gjør røykeslutt lettere hos røykere som er motiverte for å slutte, eller for å gjøre røykereduksjon lettere hos røykere som ikke kan eller vil slutte å røyke. 

Merknad

Er du yngre enn 18 år må produktet hentes i apotek.

Benytt ikke Zonnic Munnspray dersom du er allergisk mot noen av innholdsstoffene. 

OBS Dette er et legemiddel
Hvordan bruke produktet:

Sprayes i munnhulen når en sigarett normalt skulle røykes eller om røykesug oppstår. Om røykesuget ikke går over i løpet av noen minutter, kan en ny spray tas. Dersom 2 sprayer er nødvendig, kan det fortsettes med 2 sprayer ved hvert doseringstidspunkt. Vanlig dose er 1-2 sprayer hver 1/2-1 time. Maks. dose er 4 sprayer pr. time, 2 sprayer pr. doseringstilfelle eller 64 sprayer pr. døgn. Spraydysen vendes til siden og siktes mellom kinnet og tennene. Bytt mellom venstre og høyre kinn.

For å øke sjansene for et vellykket røykesluttforsøk er det viktig å ikke underdosere samt å bruke preparatet lenge nok. Ekstra munnspray bør beholdes etter behandling da røykesug plutselig kan oppstå. Rådgivning kan hjelpe røykere å slutte.

Røykeslutt:
Individuell behandlingstid. Vanligvis minst 3 måneder. Deretter startes gradvis avvenning. Behandlingen bør seponeres når dosen er redusert til 1-2 porsjonsposer/sugetabletter/sprayer daglig.

Røykereduksjon:
Brukes mellom røykeperioder for å forlenge de røykfrie oppholdene og for å redusere røykingen mest mulig. Forsøk på å slutte å røyke bør iverksettes så snart røykeren er motivert, men ikke senere enn 6 måneder etter behandlingsstart. Profesjonell hjelp bør oppsøkes dersom reduksjon i antall sigaretter ikke er oppnådd etter 6 ukers behandling eller det ikke er mulig å iverksette et seriøst forsøk på å slutte å røyke innen 9 måneder. Regelmessig bruk i over ett år er vanligvis ikke anbefalt.

Navn: Zonnic Munnspray med peppermyntesmak 1 mg/spray
Varenummer: 155497
Leverandør: Niconovum Ab
Merkenavn: Se alle Zonnic
Pakningsvedlegg: Felleskatalogen
Advarsel:

Zonnic skal brukes med forsiktighet hos pasienter som nylig har hatt hjerteinfarkt (siste 3 måneder), ustabil og progressiv angina pectoris, Prinzmetals variant angina, alvorlig hjertearrytmi, slag i akutt fase, alvorlig kardiovaskulær sykdom (f.eks. okklusiv perifer arteriesykdom, cerebrovaskulær sykdom, stabil angina pectoris og ukompensert hjertesvikt), vasospasme, ukontrollert hypertensjon, alvorlig/moderat nedsatt leverfunksjon, alvorlig nedsatt nyrefunksjon, aktive duodenal- og magesår. Risikoen ved å fortsette å røyke utgjør alltid en større fare enn bruk av Zonnic.

Pasienter med diabetes mellitus kan trenge lavere doser av insulin som følge av røykeslutt. 

Inneholder nikotin som kan være forbundet med tilvenningsfare. 

Les pakningsvedlegg før bruk. 

Virkestoff: Nikotin, Nicotine

Hver spraydose inneholder: Nikotin 1 mg

Hjelpestoffer: sukralose, etanol, glyserol, kaliumdihydrogenfosfat, natriumhydroksid, vann. Peppermyntesmak.

Zonnic Munnspray med peppermyntesmak 1 mg/spray
Apotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider