Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Vichy Capital Soleil solkrem til ansikt SPF50+ 50 ml

(19) Vurder dette produktet
kr 309,90
Kan ikke sendes hjem/hentested

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Vichy Capital Soleil solkrem til ansikt SPF50+ 50 mlApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

3,658 av 5
19 kundevurderinger Gi din vurdering
Nina 02/07/2021
Jeg deltar som testpilot hos Smartson, og mottok dette produktet gratis. Til vanlig foretrekker jeg å bruke SPF 30+ i ansiktet da jeg føler 50+ pleier å være veldig tykke, men denne var mye lettere enn forventet. Den var fortsatt litt tykkere enn jeg foretrekker, men det er en lett SPF 50+ jeg faktisk kan bruke til daglig utenpå dagkrem om sommeren!
Andersss 01/07/2021
Jeg deltar som testpilot hos Smartson, og var så heldig at jeg mottok dette produktet gratis. Jeg har testet en del ulike solkremer for ansiktet, men denne må jeg si meg veldig fornøyd med! Trekker fort inn i huden og etterlater den ikke fet og klissete. Lukten er også fresh
A 30/06/2021
Jeg har vært testpilot for Smartson, og har mottatt dette produktet gratis. Jeg synes denne var fin å bruke, trekker raskt inn,lukter i tillegg godt. Har ikke fått testet den i sol da vi ikker har sett særlig til den ennå, men den føles god på huden og klisser ikke.
Kine 30/06/2021
Fin og lett solkrem med god duft. Den er ikke klissete i konsistensen og trekker lett inn. Får litt trekk ettersom jeg følte jeg ble litt «grå» i ansiktet når jeg brukte den. Ellers har den funket fint. Testet den gratis som testpilot gjennom smartson
Super Solkrem 26/06/2021
Heilt SUPER som solkrem over dagkrem! Den blir med i veska resten av sommeren! Å den har høy faktor, som er enda ein + Føles og god på huden, og legger seg ikkje som eit tykt lag. Har fått testet produktene som testpilot gjennom Smartson og har mottatt gratisprodukt.
Last flere omtaler