Vitusapotek
Ansiktspleie

Compeed Kviseplaster – Absorberer, Renser og Beskytter

Med mer enn 40 års erfaring innen hydrokolloidteknologi i plastre, kommer Compeed nå med en innovativ metode for å skape et optimalt hudmiljø for å takle kviser og hudormer. Compeed Kviseplaster skjuler og beskytter kviser, samtidig som huden etterlates glatt og klar.

Kvinne som tar av seg kviseplaster
Profile Picture
Publisert: 22.09.2023
Sist oppdatert: 22.09.2023

Hva er et hydrokolloid plaster?

Et hydrokolloid plaster består av to geldannende lag som absorberer og holder på fuktighet: ett ytre vannavvisende lag og et indre festende og kolloid lag.

  • Absorberer: Hydrokolloid plaster absorberer overflødig talg og olje på hudoverflaten
  • Renser: Plastret fester seg godt på huden og rengjør huden for døde hudceller og urenheter, samt åpner tilstoppede porer
  • Beskytter: Skaper en fysisk barriere/beskyttende lag som dekker og beskytter mot eksterne faktorer som smuss og berøring av området

Compeed Conceal & Go -Renser, Skjuler og Beskytter

Compeed Conceal & Go kviseplaster er utviklet for å rense, skjule og beskytte enkeltstående kviser. Plastrene er små og diskrete nok til å kunne benyttes på dagtid, og kan fint brukes under sminke. Overskudd av talg og olje i huden absorberes og urenheter løses opp, uten at huden mister fukt. Kviseplasteret forhindrer også at man peller og klemmer på kvisene, og skaper en beskyttende barriere mot bakterier, smuss og andre ytre påvirkninger.

Compeed Cleansing- Renser, Absorberer og Eksfolierer

Compeed Cleansing kviseplaster er utviklet for større hudområder med kviser og hudormer, og er perfekt for bruk om natten. Kviseplasteret hjelper til med å rengjøre huden ved å absorbere overskudd av talg og olje, samt eksfoliere urenheter for en glatt og klar hud. Ved å skape en beskyttende barriere, forhindrer man også at man peller og klemmer på hudområdet og dermed også forverring av kviser og hudormer. Kviseplasteret virker gjennom natten, og du våkner opp til et synlig forbedret resultat.

Hvordan bruker du Compeed Kviseplaster?

Det anbefales å rense huden før bruk. Pass på at huden er ren og tørr slik at plasteret får godt feste. Hudkrem og sminke kan påføres etter at plasteret er applisert.

Kviseplasteret er beregnet for engangsbruk, og det anbefales at man ikke lar plasteret sitte på lenger enn 24 timer av gangen. Fjern plasteret forsiktig ved å strekke det langsomt langs huden.

Compeed Kviseplaster et komplimenterende produkt for dag og natt, og brukes i tillegg til din daglige forebyggede hudpleierutine, for eksempel produktserien ACO Spotless.

Kilder: Leverandør

Les mer: