Vitusapotek
Ansiktspleie

Få glød og strålende hud uten sol

Hos Vitusapotek finner du smart hudpleie som gir deg vakker, frisk og strålende hud uten sol. Her er 10 favoritter som raskt gir glød til ansiktet!

Få glød og strålende hud uten sol
Profile Picture
Publisert: 13.04.2021
Sist oppdatert: 18.03.2024

 

Nå ønsker vi oss en solkysset, glødende og strålende hud. Med god hudpleie og effektive hudpleieprodukter, kan du få fin farge og glød i ansiktet helt uten sol og UV-stråler som, på en ubeskyttet hud, kan påskynde aldring av huden med rynker og pigmentflekker.

Her kan du lese mer om solbeskyttelse og solkremer med anti-age hudpleie.

Hudpleiefavoritter for en strålende hud

En sunn look med strålende hud får du ved å kombinere to ting:

  • Gode hudpleierutiner med massevis av fuktighet og fjerning av døde hudceller som matter ned huden, samt
  • Produkter med ingredienser som får fram glød i huden.


Eksempler er serum og dagkremer med vitamin C, kosttilskudd med betakaroten, ansiktsmasker med fuktighet og antioksidanter, ansiktskrem med selbruning for en solkysset hud, eksfolierende rens, oppkvikkende øyekremer og peeling som gir deg den vakre, friske og glødende huden.

Her er 10 hudpleiefavoritter fra Vitusapotek som gir en naturlig glød i huden:

1. Kosttilskudd med betakaroten

Betakaroten er et kraftig fargestoff som kan omdannes til vitamin-A-varianten retinol i kroppen. Ved inntak over tid, lagres betakaroten i underhudsfettet og kan bidra til en naturlig, sunn glød i huden. Betakaroten finnes naturlig i fargerike grønnsaker som gulrøtter, søtpotet, spinat, brokkoli, og i grønnalger som er brukt i kosttilskuddet Betakaroten Gold 3 mg.

2. Selvbruning

Naturlig og vakker glød kan være så enkelt! Se vårt utvalg av ansiktkrem, bodylotion eller mousse for å sikre en naturlig solbrun farge i vårt utvalg av selvbruning her.

3. Jevn og glødende hud med sheetmask

Askepottmasken Patchology FlashMasque Illuminate 5 Minute Sheet Mask gir huden ny glød og jevnere hudtone på fem minutter. Sheetmasken har fuktighetsgivende glyserin, antioksidanter fra lakris og grapefruktkjerne-ekstrakt. Brett ut masken og legg den på en ren og tørr hud. Den bør ligge på i fem minutter, eller mer, før den fjernes.

4. Ansiktsmaske med antioksidanter

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask er en ansiktsmaske som også kan brukes som dagkrem og nattkrem. Den inneholder mye av antioksidanten E-vitamin som både reparerer og beskytter huden mot skadelige frie radikaler fra blant annet UV-stråler, og er med på å forebygge for tidlig aldring av huden.

For et optimalt resultat, kan du kombinere masken med Klairs Freshly Juiced Vitamin Drops.

Hudpleieserien fra koreanske Klairs er vegansk, økovennlig, unisex og kan brukes på alle hudtyper, også en sensitiv hud. Klairs har produkter til alle hudpleietrinn innen Korean Beauty, mer kjent som K-Beauty hvor hovedfokus er at huden skal bli naturlig flott og strålende uten bruk av makeup.

5. Dagkrem med vitamin C

Vitamin C er mye brukt innen hudpleie for å gi huden mer glød. Det er en kraftig antioksidant som motvirker frie radikaler som bryter ned og påskynder aldring av huden. C-vitamin er en nøkkelingrediens i Dr. Greve Pharma Vitamin C Dagkrem som forsyner huden med mye fuktighet og frisk glød. I tillegg er dagkremen tilsatt lysreflekterende pigmenter som gjør at huden stråler litt ekstra.

I samme hudpleielinje med vitamin C finner du Dr. Greve Pharma Vitamin C Overnight Mask, vitamin C serum med og uten parfyme, nattkrem og toner som gir glød til huden.

6. Peeling for ansiktet

Mye død hud gjør at hudfargen kan få et grått preg. Og har du vært mye i solen, kan huden etter hvert få et matt og slapt utseende selv om den har blitt brun. Brunfargen kan faktisk se litt møkkete ut dersom huden er tørr med mye døde hudceller, noe som hindrer refleksjonen av lyset som gjør at huden ser strålende ut. Da kan en god peeling for ansiktet gjøre susen. L’Occitane Reine Blanche Scrub er skrubb og ansiktsmaske i et og samme produkt som eksfolierer skånsomt og etterlater en hud som er jevnere og med mer glød.

Se all vår peeling til ansiktet her.

7. Effektiv vask og ansiktspeeling i ett produkt

For at boostere, serum og kremer skal gi god effekt og fin glød, må huden være ren for både smuss og hudrester.

Ansiktsrensen Cosmica Face pure Glow Renewing Daily Cleanser Mousse både rengjør og peeler huden din og gjør den klar for resten av din daglige hudpleie. Rensemoussen inneholder enzymer som fjerne urenheter og gir en skånsom eksfoliering.

8. Ny glød i huden med vitamin C-serum

Skal du ha full effekt av hudpleien din, bør du vurdere et serum. Og ønsker du mer glød, kan en booster eller serum med C-vitamin være noe for deg.

I Dermalogica Biolumin C-serum benyttes avansert bioteknologi i kombinasjon med vitamin C, noe som gjør at huden blir klarere, fastere og får mer glød. Serumet brukes på nyrenset hud, før ansiktskrem, morgen og kveld.

9. Effektiv booster med C-vitaminer

En booster er et serum som gir et skikkelig påfyll av pleie til huden, med rask og god effekt. Boostere med C-vitamin er ekstra bra når du trenger å få tilbake liv og glød i huden. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin-C Booster inneholder hele 10 prosent rent C-vitamin. Den gir effektiv pleie som styrker huden, stimulerer kollagenproduksjonen og gjør rynkene mindre synlige.

10. Øyekrem som demper poser og mørke ringer

Det hjelpe ikke å ha den skjønneste hud dersom øyepartiet er trøtt og matt.

Den lette øyekremen REN Brightening Dark Circle Eye Cream lysner huden i øyepartiet, demper poser under hovne øyne, jevner ut hudtonen og reduserer synligheten av mørke ringer. Tips når du påfører øyekrem! Unngå å gni øyekremen på huden i det delikate øyepartiet. Klapp heller en liten mengde inn med fingertuppene morgen og kveld.

PS! Hos Vitusapotek har vi også quick-fix eyepads fra Patchology som kvikker opp i øyepartiet på 1-2-3.

Solkysset og strålende hud fra Vitusapotek

Hos ditt nærmeste Vitusapotek kan du få god hjelp av ansatte med utdanning og kompetanse innen hudpleie. Vi kan bistå med gode råd og hudpleieproduktene som kan få din hud til å stråle med mer glød.

Vi har også makeup for en mer glødende hud med foundation, farget dagkrem, concealere, solpudder, blusher/rouge, higlighter og øyeskygger for en solkysset look. Sjekk hele utvalget av mineralsminke fra IDUN Minerals i vårt nettapotek.

Kilde: Vitusapotek

 

Les mer: