Vitusapotek
Ansiktspleie

Hudpleie til alle stadier av fet og uren hud

Mer enn 80 % av alle unge opplever perioder med uren hud. Uansett årsak eller hvilket stadie av uren hud du sliter med, så finnes det en løsning i Avènes produktserie, Cleanance.

Hudpleie til alle stadier av fet og uren hud
Profile Picture
Publisert: 04.09.2020
Sist oppdatert: 14.10.2022


Mer enn 80 % av alle unge opplever perioder med uren hud. Årsakene er økt talgproduksjon, tilstoppede porer og bakterier som påvirker hudens fettstoffer. Dette fører til at huden blir sensitiv, rød og lett irritert. I slike tilfeller er det viktig å rense huden grundig, få regulert talgproduksjonen, åpnet porene og dempet irritasjonen.  

Avènes Cleanance

Uansett hvilket stadie av uren hud du sliter med, så finnes det en løsning i Avènes produktserie, Cleanance. Cleanance er en komplett serie rense- og pleieprodukter med aktive ingredienser som har en virkning på alle stadier av fet og uren hud. Serien inneholder både mattende produkter til fet og uren hud, men også produkter egnet til hud i uttørkende aknebehandling.

Rens

Når man sliter med uren hud er det viktig å bruke en godt egnet rens som skånsomt og effektivt fjerner smuss og sminke samt overflødig talg.

  • Avène Cleanance Cleansing Gel er en såpefri vaskegel som renser skånsomt samtidig som den forebygger nye urenheter og reduserer tendensen til fet og blank hud.
  • Avène Hydra Cleanser er en gjenoppbyggende og beroligende rensekrem til hud i uttørkende behandling.

Pleie

Her er det viktig med pleie tilpasset hver enkeltes hud og behov, som regulerer talgproduksjonen og motvirker at nye urenheter dannes.

  • Avène Cleanance Comedomed er en effektiv ansiktskrem som reduserer kviser og hudormer, samt hemmer forekomsten av nye urenheter. Den innovative kremen har dokumentert virkning etter bare 7 dager.
  • Avène Cleanance Mattifying er en mattende ansiktskrem til fet hud med mindre urenheter, som hemmer bakteriespredning og virker talgregulerende og inflammasjonsdempende.
  • Avène Hydra Cream er en gjenoppbyggende ansiktskrem som kompenserer for bivirkninger av uttørkende behandling ved å berolige huden, samt gjenopprette hudens fuktbalanse.

Forsvinner akne med tiden?

Hormonell akne i ungdomsårene vil som regel gradvis forsvinne ved 20-års alderen. Det er derimot flere og flere tilfeller av voksenakne. Noen skyldes hormonelle forandringer, mens andre kan henge sammen med forurensning og livsstil eller en ubalanse i hudens bakterieflora. Uansett er det best å ta kontroll over akne så tidlig som mulig.

Dersom en god og tilpasset hudpleierutine ikke er tilstrekkelig, kan det være nødvendig å oppsøke legen. Ved mer alvorlig akne kan nemlig løsningen være en medisinsk aknebehandling i kombinasjon med en passende hudpleierutine.

Hjelp og råd til hvordan du kan håndtere din akne får du i ditt nærmeste Vitusapotek. Alle våre apotek har ansatte med ekspertise innen hud. I tillegg har noen av våre apotek egne hudpleiesalonger. Finn apotek med hudpleiesalong her.

Ønsker du å lese mer om Cleanance serien kan du gjøre det her: https://www.eau-thermale-avene.no/cleanance

 
Kilde: Avène

Sist oppdatert: mars 2022

Les mer: