Vitusapotek
Ansiktspleie

Hudpleierutinen som reduserer rynker

Etter hvert som vi blir eldre skjer det mange endringer i huden vår. Mange opplever at huden mister spenst, får økt pigmentering eller blir rynkete. Dr. Greve pharma Pro-retinol er hudpleien som bidrar til å redusere aldersrelaterte endringer.

Hudpleierutinen som reduserer rynker
Profile Picture
Publisert: 04.03.2022
Sist oppdatert: 07.05.2024

Hva er Retinol?

Har du googlet «anti-age hudpleie» eller “hvordan redusere rynker”, kommer du sikkert over en rekke hudpleieprodukter som inneholder retinol og pro-retinol. Begge er en form for vitamin A som naturlig finnes i huden. 

Retinol styrker hudens produksjon av kollagen og elastin, som jevner ut huden. I tillegg hemmer retinol melaninsyntesen, som dermed gir jevnere hudtone. Retinol i hudpleie er uten tvil effektivt, men dessverre kan mange oppleve at det fører til hudirritasjon.

Pro-retinol er derimot en mildere variant av retinol, som er effektiv på rynker og fine linjer, men med mindre risiko for hudirritasjon. Denne hudpleierutinen bør du teste ut om du ønsker å redusere aldringstegn:

1. Start med å rense huden 

En ren hud er det beste grunnlaget for å få resultater av påfølgende hudpleie. Velg et mildt renseprodukt som for eksempel Dr. Greve pharma renseskum. Den inneholder provitamin B5 og hudens naturlige fuktighetsbevarende stoffer, AHA-syre og karbamid, som hjelper huden å opprettholde fuktighetsbalansen. 

Ønsker du et alternativ til skum er Dr. Greve pharma Micellar rensevann et godt valg, det renser huden og etterlater den myk. Det inneholder også provitamin B5 som gir en pleiende følelse etter renserutinen.   

2. Påfør serum 

Neste steg i hudpleierutinen som reduserer rynker, er serum. Et viktig steg om du ønsker synlige resultater. 

Dr. Greve pharma Pro-retinol Oljeserum er et rikt serum med pro-retinol som effektivt reduserer rynker og fine linjer, og gir fastere hud med bedre tekstur. Til tross for at serumet er oljebasert, trekker serumet raskt inn i huden, uten at huden føles fet – nøyaktig det en moden hud trenger: Godt med fukt og pleie. 

3. Dagkrem/nattkrem 

Samme hudpleierutine gjelder både morgen og kveld – men i dette steget velger du enten dagkrem eller nattkrem. Forskjellen er at nattkremen er spesialtilpasset og optimalisert for hudens behov gjennom natten. 

Dr. Greve pharma Pro-retinol Dagkrem er fuktighetsgivende og gir en fastere, glattere og mer elastisk hud. Dagkremen med pro-retinol reduserer effektivt rynker og fine linjer, og inneholder ceramider som hjelper huden å opprettholde sin naturlige fuktbalanse. Kremen har SPF 15 som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, og hjelper derfor til å forhindre solens aldring av huden. Ved sterk sol og soling er det anbefalt å bruke ekstra solbeskyttelse, slik som en egnet solkrem til ansikt, ved samtidig bruk av pro-retinol. 

Den spesialtilpassede nattkremen Dr. Greve pharma Pro-retinol Nattkrem har ingredienser som gir en sterkere hud med forbedret tekstur, og reduserer effektivt rynker og fine linjer. Kombinasjonen av pro-retinol, algeekstrakt og peptider stimulerer kollagenproduksjonen og hjelper huden å fornye seg gjennom natten, samtidig som huden blir fastere og mer elastisk. 

4. Behandle huden rundt øyne og lepper

Mange ser på huden rundt øynene og munnen som sitt problemområde, og leter derfor etter en løsning for å redusere rynker spesielt her. Det er ikke rart - for huden rundt øynene dras i alle retninger når vi blunker, smiler eller rynker på bryna. Derfor fortjener disse områdene ekstra pleie. 

Rundt øyne og lepper bruker du Dr. Greve pharma Pro-retinol Øye-/leppekrem som er en multikorrigerende krem med pro-retinol som effektivt reduserer rynker og fine linjer. Kremen har en oppstrammende effekt og forbedrer hudens tekstur. Havreolje beroliger og beskytter den følsomme huden rundt øynene. Resultatet blir en fuktet hud med mindre synlige rynker og fine linjer. 

 

Dr. Greve pharma Pro-retinol-produktene er dermatologisk testet og passer for alle hudtyper. For best resultat bør produktene brukes i kombinasjon med hverandre. 

Hudpleieserie som jobber mot aldringstegn 

Var du egentlig på jakt etter en hudpleieserie som jobber mot aldringstegn istedenfor hudpleie som reduserer rynker

Dr. Greve pharma Anti-age er en serie med aktive ingredienser som forebygger aldringstegn. Produktene har oppstrammende effekt, og tilfører rikelig med fukt, næring og glød. Sjekk ut Dr.Greve pharma Anti-age Dagkrem, Nattkrem, Øyekrem og Serum


Kilde: Artikkelen er skrevert i samarbeid med leverandør

Les mer: